-->
PES 2013, 20 Eylül’de Maça Başlıyor

Konami Digital Entertainment GmbH merakla beklenen PES 2013’ün PlayStation(3), Xbox 360(R) ve Windows PC için 20 – 21 Eylül tarihlerinde piyasada olacağını duyurdu. Futbol türüne büyük yenilikler getirecek olan PES 2013 oyunculara her bir pas ve şut üzerinde mutlak kontrol imkanı sağlayan ‘PES Full Control’ ismindeki yeni özelliğe sahip olacak. Oyunun yeni “Pro Active AI” […]

06.09.2012 | mrcappola

Konami Digital Entertainment GmbH merakla beklenen PES 2013’ün PlayStation(3), Xbox 360(R) ve Windows PC için 20 – 21 Eylül tarihlerinde piyasada olacağını duyurdu.

Futbol türüne büyük yenilikler getirecek olan PES 2013 oyunculara her bir pas ve şut üzerinde mutlak kontrol imkanı sağlayan ‘PES Full Control’ ismindeki yeni özelliğe sahip olacak. Oyunun yeni “Pro Active AI” özelliği futbolcuların gerçek hayattaki gibi hareket edip tepki vermelerini sağlarken, yeni “Player ID” özelliği sayesinde dünyanın en iyi futbolcularını görünüşlerinden, hareketlerinden ve oyun stillerinden anında tanıyabileceksiniz.

PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®2, Nintendo 3DS(TM) ve Wii versiyonları için çıkış tarihleri daha sonra açıklanacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!