-->
Ninja Gaiden 3’ün Wii U Sürümünden Ayane’li Oynanış Videosu

Ninja Gaiden 3’ün Wii U sürümü olan Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge’in özel karakteri Ayane için oynanış videosu yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde, Ninja Gaiden 3’ün Wii U versiyonunda Dead Or Alive serisinde Kasumi’nin kardeşi Ayane’nin oynanabilir olacağını duyurmuş, ekran görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi sıra oynanış videosunda, buyrun:  

17.09.2012 | ulasufuk

Ninja Gaiden 3’ün Wii U sürümü olan Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge’in özel karakteri Ayane için oynanış videosu yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde, Ninja Gaiden 3’ün Wii U versiyonunda Dead Or Alive serisinde Kasumi’nin kardeşi Ayane’nin oynanabilir olacağını duyurmuş, ekran görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi sıra oynanış videosunda, buyrun:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!