-->
MW3 :Chaos Pack, PC ve PS3 İçin Yayınlandı

Microsoft ve Activision arasında yapılan anlaşmadan dolayı, bildiğiniz üzere CoD: Modern Warfare 3’ün indirilebilir içerikleri ilk olarak Xbox 360 için çıkıyor. PC ve PS3 platformlarına daha geç geliyor. Xbox 360 için daha önce çıkışını gerçekleştiren CoD: Modern Warfare 3’ün üçüncü indirilebilir içeriği olan Collection 3: Chaos Pack, PC ve PS3 platfromları için de yayınlandı. Chaos […]

14.09.2012 | ulasufuk

Microsoft ve Activision arasında yapılan anlaşmadan dolayı, bildiğiniz üzere CoD: Modern Warfare 3’ün indirilebilir içerikleri ilk olarak Xbox 360 için çıkıyor. PC ve PS3 platformlarına daha geç geliyor.

Xbox 360 için daha önce çıkışını gerçekleştiren CoD: Modern Warfare 3’ün üçüncü indirilebilir içeriği olan Collection 3: Chaos Pack, PC ve PS3 platfromları için de yayınlandı. Chaos Pack, Call of Duty: Modern Warfare’e yeni haritalar, Spec Ops görevleri ve Spec Ops Chaos adında bir oyun modu ekleyecek. Görevler; ‘Vertigo’, ‘Arctic Recon’, ‘Light ‘Em Up’ ve ‘Special Delivery’ iken haritalar ise ‘Vortex’, ‘U-Turn’ ve ‘Intersection. DLC’de yer alacak düşmanları ağır haritalar üzerinde öldürmeye çalışacağımız Chaos Modundaki haritalar ise ‘Resistance’, ‘Village’, ‘Underground’ ve ‘Dome’.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!