-->
Maç 2 Kasım’da, Ön Sipariş Verenler İçinse Daha da Erken Başlıyor

Football Manager 2013 için ön sipariş veren oyuncular, oyunun çıkışından yaklaşık 2 hafta önce Türkçe oynanabilir Beta versiyonuna katılabilecekler. Çok satan Football Manager serisinin geliştirici ve yapımcıları Sports Interactive ve SEGA, bu yılki oyun için kesin çıkış tarihini açıklamaktan büyük mutluluk duyuyor. Football Manager 2013 tüm dünyada 2 Kasım Cuma günü satışa sunulacak. O zamana […]

28.09.2012 | ulasufuk

Football Manager 2013 için ön sipariş veren oyuncular, oyunun çıkışından yaklaşık 2 hafta önce Türkçe oynanabilir Beta versiyonuna katılabilecekler.

Çok satan Football Manager serisinin geliştirici ve yapımcıları Sports Interactive ve SEGA, bu yılki oyun için kesin çıkış tarihini açıklamaktan büyük mutluluk duyuyor. Football Manager 2013 tüm dünyada 2 Kasım Cuma günü satışa sunulacak.

O zamana kadar sabredemeyecek oyuncular için ise daha da iyi haberlerimiz var. Bu yılki oyun için katılımcı mağazalardan ön sipariş veren oyuncular paha biçilemez bir sürprizle karşılaşacaklar… oyunun tamamen oynanabilir versiyonuna erken erişim hakkı.

Football Manager 2013’ün kutulu versiyonu için ön sipariş veren (veya erkenden satın alan) oyuncular, oyunun resmi çıkış tarihinden yaklaşık olarak 14 gün önce başlayacak tek kişilik ‘Beta’ versiyonuna erişmelerini sağlayacak bir şifre kazanacaklar.

“Hayranlarımız bize ne istediklerini ifade etme konusunda oldukça iyiler ve her zaman istek listelerinin en tepesinde daha erken bir çıkış tarihi yer alıyor” şeklinde konuşan Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson şöyle devam etti: “Her ne kadar onlara tam olarak istedikleri şeyi verememiş olsak da, bu Beta versiyonu buna en yakın şey… oyun piyasaya çıkmadan iki hafta önce erişebilecekleri, tamamen oynanabilir bir Football Manager oyunu.”

Football Manager 13’ün beta versiyonu yeni Football Manager Classic modu ve kısa vadeli Mücadeleler (daha fazla bilgi için www.footballmanager.com/features adresini ziyaret edin) de dahil olmak üzere oyundaki bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor olacak.

Beta versiyonu 5 Kasım Pazartesi gününe kadar aktif olacak ve bu tarihten sonra oynanamayacak. Ancak Beta versiyonunda kaydedilen oyunlar ana oyunla tamamen uyumlu olacağından, oyuncuların beta versiyonunda kaydetmiş oldukları ilerleme de korunmuş olacak.

Football Manager 2013 SEGA tarafından Windows PC ve Mac için 2 Kasım 2012’de piyasaya sürülecek. Oyun, 69,99 TL özel fiyatıyla www.aralgame.com, Bimeks, D&R, Darty, Gold, Hepsiburada, Media Markt, Overgame, Saturn, Teknosa, Vatan mağazalarından ön sipariş verilebilir.  Oyunun yeni ve geliştirilmiş özelliklerinin tanıtıldığı video günlüklerini www.footballmanager.com adresinden izleyebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!