-->
LG’den Smart TV Oyun Portalı: Game World

LG Electronics, oyun tutkunları için hayata geçirilen Game World’ü duyurdu.  LG Electronics, yeni Smart TV oyun portalı Game World’ü hayata geçirdi. Portal, kullanıcı dostu bir arayüzle 2D ve 3D olarak oyun uygulamalarını oynama, araştırma ve satın alma olanağı sunuyor. Oyunların birçoğu LG’nin Akıllı Kumandası’nın yanı sıra başka bir kumanda ile oynanabiliyor.   LG Ev Eğlencesi […]

11.09.2012 | ulasufuk

LG Electronics, oyun tutkunları için hayata geçirilen Game World’ü duyurdu. 

LG Electronics, yeni Smart TV oyun portalı Game World’ü hayata geçirdi. Portal, kullanıcı dostu bir arayüzle 2D ve 3D olarak oyun uygulamalarını oynama, araştırma ve satın alma olanağı sunuyor. Oyunların birçoğu LG’nin Akıllı Kumandası’nın yanı sıra başka bir kumanda ile oynanabiliyor.  

LG Ev Eğlencesi Bölümü Başkan ve CEO’su Havis Kwon, “Game World, özellikle 3D oyunlar için harika bir oyun ortamı yaratıyor. Portalda LG CINEMA 3D Smart TV tarafından geliştirilen oyunlarla birlikte başka birçok oyun da yer alacak. Game World ile 3D oyun alanında sınırları zorlamayı ve pazarı genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

Game World’de basitleştirilmiş oyun deneyimi baş oyuncu, en üst chart, yeni ve çeşit olmak üzere dört kategoriden oluşan ve içeriklere hızlı erişim sağlayan menü bar ile başlıyor. Baş oyuncu kategorisinde en iyi oyunlar yer alıyor ve bu kategori LG tarafından şiddetle tavsiye ediliyor. En üst chart, ücretsiz oyunlar gibi büyük ilgi görürken yeni ve çeşit kategorileri macera, spor, yapboz gibi oyunlara erişim sağlıyor.

Game World’ün ana menüsü ayrıca kumanda kullanımı hakkında kullanıcıları bilgilendiriyor. My Game bölümü ise en çok oynanan oyunların listesini göstererek kullanıcıları oyunlara yönlendiriyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!