-->
Jet Set Radio HD’nin İlk İnceleme Puanları

2000 yılında çıkmış ve Sega’nın oyun konsolu Dreamcast klasiği olan Jet Set Radio bildiğiniz üzere HD olarak yeniden hazırlandı. Çıkışına az bir zaman kalan Jet Set Radio HD’nin ilk inceleme puanları da yayınlandı. XBLA ve PSN’de gelecek hafta yerini alacak yapımın inceleme puanlarına aşağıdan bakabilirsiniz: Eurogamer – 9/10 Polygon – 5/10 Games Radar – 4/5 Game Informer – 6.5/10 Official Xbox […]

13.09.2012 | ulasufuk

2000 yılında çıkmış ve Sega’nın oyun konsolu Dreamcast klasiği olan Jet Set Radio bildiğiniz üzere HD olarak yeniden hazırlandı. Çıkışına az bir zaman kalan Jet Set Radio HD’nin ilk inceleme puanları da yayınlandı.

XBLA ve PSN’de gelecek hafta yerini alacak yapımın inceleme puanlarına aşağıdan bakabilirsiniz:

Eurogamer – 9/10
Polygon – 5/10
Games Radar – 4/5
Game Informer – 6.5/10
Official Xbox Magazine – 9/10
NowGamer – 9.0/10



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!