-->
Guild Wars 2′ye Mac Desteği Geliyor!

PC için ArenaNet tarafından geliştirilen, dağıtımını da NC Soft’ın üstlendiği MMORPG oyunu Guild Wars 2′nin Mac sürümü geliyor. 28 Ağustos’ta piyasalardaki yerini alan ve 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 milyon satış rakamını aşan Guild Wars 2 için şimdi de Mac platformu desteği sunulacak. Oyunun şu an beta sürecinde olan Mac sürümüne, Guild Wars 2’yi satın […]

18.09.2012 | mrcappola

PC için ArenaNet tarafından geliştirilen, dağıtımını da NC Soft’ın üstlendiği MMORPG oyunu Guild Wars 2′nin Mac sürümü geliyor.

28 Ağustos’ta piyasalardaki yerini alan ve 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 milyon satış rakamını aşan Guild Wars 2 için şimdi de Mac platformu desteği sunulacak. Oyunun şu an beta sürecinde olan Mac sürümüne, Guild Wars 2’yi satın alan herkes ücret ödemeden erişebilecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Guild Wars 2’yi satın almak için, www.guildwars2.com, Guild Wars 2’nin Mac sürümü hakkında daha fazla bilgi için de support.guildwars2.com/mac adreslerini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!