-->
Guild Wars 2′ye Mac Desteği Geliyor!

PC için ArenaNet tarafından geliştirilen, dağıtımını da NC Soft’ın üstlendiği MMORPG oyunu Guild Wars 2′nin Mac sürümü geliyor. 28 Ağustos’ta piyasalardaki yerini alan ve 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 milyon satış rakamını aşan Guild Wars 2 için şimdi de Mac platformu desteği sunulacak. Oyunun şu an beta sürecinde olan Mac sürümüne, Guild Wars 2’yi satın […]

18.09.2012 | mrcappola

PC için ArenaNet tarafından geliştirilen, dağıtımını da NC Soft’ın üstlendiği MMORPG oyunu Guild Wars 2′nin Mac sürümü geliyor.

28 Ağustos’ta piyasalardaki yerini alan ve 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 milyon satış rakamını aşan Guild Wars 2 için şimdi de Mac platformu desteği sunulacak. Oyunun şu an beta sürecinde olan Mac sürümüne, Guild Wars 2’yi satın alan herkes ücret ödemeden erişebilecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Guild Wars 2’yi satın almak için, www.guildwars2.com, Guild Wars 2’nin Mac sürümü hakkında daha fazla bilgi için de support.guildwars2.com/mac adreslerini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!