-->
Efsane Menajerlik Oyunu “Football Manager 2012” 14 Eylül’e Kadar 90 TL Yerine Sadece 30 TL’ye Playstore’da!

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Dünyanın en popüler menajerlik oyunu olan “Football Manager 2012”, 14 Eylül’e kadar 90 TL yerine 30 TL’ye Playstore’da oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, milyonlarca fanatiği bulunan “Football Manager” serisinin son oyunu olan […]

09.09.2012 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Dünyanın en popüler menajerlik oyunu olan “Football Manager 2012”, 14 Eylül’e kadar 90 TL yerine 30 TL’ye Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, milyonlarca fanatiği bulunan “Football Manager” serisinin son oyunu olan “Football Manager 2012”yi 7-14 Eylül tarihleri arasında uygun fiyatla oyunseverlere sunuyor. 90 TL yerine 40 TL fiyat etiketiyle satışta olan “Football Manager 2012”, TTNET’lilere özel % 25 indirimle 30 TL ve aylık 2.5 TL’den başlayan taksitlerle satın alınabiliyor.

800’den fazla yeni özelliği ve 50’den fazla lisanslı ligiyle Football Manager 2012, bugüne kadarki en gerçekçi ve oynanabilir futbol menajerliği oyunu olarak dikkat çekiyor. Her futbol hayranının rüyalarını süsleyen oyunda, oyunseverler takımlarını başarıya taşıyıp adlarını futbol tarihine altın harflerle yazdırmaya çalışıyorlar.

TTNET’li oyunseverler, Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında eylül ayı sonuna kadar TTNET faturası ile ödemelerde “Football Manager 2012” ve diğer tüm oyunlarda geçerli olan % 25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/football-manager-2012

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.