-->
EA SPORTS FIFA 13 Çıktı – Siz de Kulübe Katılın!

EA SPORTS  FIFA 13 Avrupa ve Türkiye’de aynı anda satışa sunuldu. FIFA dillere destan oynanış şekli ve birçok yeni özelliği ile tekrar karşınızda Prestijli E3 Oyun Eleştirmenleri “En İyi Spor Oyunu” ödülünü kazanan FIFA 13 gerçek futbolun tahmin edilemezliğini bire bir yansıtıyor ve hiçbir maçın birbirinin aynı olmayacağını garanti ediyor. Oyundaki büyük yenilikler sayesinde tüm saha […]

28.09.2012 | ulasufuk

EA SPORTS  FIFA 13 Avrupa ve Türkiye’de aynı anda satışa sunuldu. FIFA dillere destan oynanış şekli ve birçok yeni özelliği ile tekrar karşınızda

Prestijli E3 Oyun Eleştirmenleri “En İyi Spor Oyunu” ödülünü kazanan FIFA 13 gerçek futbolun tahmin edilemezliğini bire bir yansıtıyor ve hiçbir maçın birbirinin aynı olmayacağını garanti ediyor.

Oyundaki büyük yenilikler sayesinde tüm saha boyunca topu kapmak için gerçek mücadeleler yaşanacak, hücum sırasında oyunculara mutlak özgürlük ve yaratıcılık sunulacak, EA SPORTS Football Club yoluyla yeni online özellikler ve canlı servisler oyuncuları futbolun kalbine – ve birbirlerine – bağlayacak.

Yeni özellikler arasında Yetenek Oyunları, İlk Temas Kontrolü, Taktiksel Frikikler ve EA SPORTS Maç Günü bulunuyor. Maç Günü gerçek dünyadan gelen haberleri manşetler halinde oyuna aktaracak. Sakatlıklar, cezalar, takımların form durumları ve medyadaki dedikodular oyun içi yorumlara ve maçlara etki edecek. Gerçek dünya fikstürleri ve en üst düzeydeki liglerde bulunan favori takımlarınızın derbi maçlarıyla sezonu siz de oyun içinden takip edebileceksiniz.

FIFA 13, aldığı 100 üzerinden 90’ın üzerinde 32 ayrı inceleme puanıyla şimdiden büyük bir başarıya imza atmış durumda. İngiliz dergisi GamesMaster (91/100) oyunu “futbol mükemmelliği” olarak adlandırırken, Official Playstation Magazine (90/100) “paranın satın alabileceği en iyi futbol oyunu”, Official Xbox Magazine (90/100) ise “hala en iyisi” yorumlarını yapıyor. FIFA 13 futbol severlerin dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuya bağlanabilecekleri, rekabet edip paylaşımlarda bulunabilecekleri, Futbolun Sosyal Ağı.

EA SPORTS™ FIFA 13, Xbox 360, Playstation 3 ,PC, PSP,PS VITA ve PS2 için piyasada.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!