-->
CoD: Black Ops II’nin Multiplayer Videosuna Detaylı Geliştirici Anlatımı (Video)

Treyach tarafından PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen  ve dağıtımı da Activision tarafından üstlenilen FPS oyunu Call of Duty: Black Ops II için yeni bir video geldi. Call of Duty: Black Ops II’nin geçtiğimiz ay yayınlanan ilk multiplayer videosu, oyunun Tasarım Direktörü David Vonderhaar tarafından açıklamalı olarak yeniden yayınlandı. Perk 10 sistemine, yeni silahlara,yeteneklere değinilen ve tüm yeni özelliklerin detaylı olarak anlatıldığı […]

12.09.2012 | ulasufuk

Treyach tarafından PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen  ve dağıtımı da Activision tarafından üstlenilen FPS oyunu Call of Duty: Black Ops II için yeni bir video geldi.

Call of Duty: Black Ops II’nin geçtiğimiz ay yayınlanan ilk multiplayer videosu, oyunun Tasarım Direktörü David Vonderhaar tarafından açıklamalı olarak yeniden yayınlandı.

Perk 10 sistemine, yeni silahlara,yeteneklere değinilen ve tüm yeni özelliklerin detaylı olarak anlatıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!