-->
Call of Duty: Black Ops II’nin Minimum Sistem Gereksinimleri

Treyarch, 13 Kasım’da PC, Playstation 3 ve Xbox 360 platformlarında çıkış yapacak Call of Duty: Black Ops II’nin PC için minimum sistem gereksinimlerini yayınladı. Yüksek gereksinimlere ihtiyaç duymayan Call of Duty: Black Ops II için Windows XP kullanıcılarına üzücü haber geldi. Windows XP işletim sistemine sahip bilgisayarlarda çalışmayacak oyunun minimum sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz: İşletim Sistemi: Windows […]

03.09.2012 | ulasufuk

Treyarch, 13 Kasım’da PC, Playstation 3 ve Xbox 360 platformlarında çıkış yapacak Call of Duty: Black Ops II’nin PC için minimum sistem gereksinimlerini yayınladı.

Yüksek gereksinimlere ihtiyaç duymayan Call of Duty: Black Ops II için Windows XP kullanıcılarına üzücü haber geldi. Windows XP işletim sistemine sahip bilgisayarlarda çalışmayacak oyunun minimum sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz:

İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 / Windows 7

İşlemci: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz

RAM: 32-bit işletim sistemi için 2GB / 64-bit işletim sistemi için 4GB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870 512 MB

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!