-->
Bilgi ve Beceri Gücünü Yarıştıran “Çiz Gitsin”, iPhone’larda

Ontek tarafından geliştirilen, bilgi ve çizim becerisini sevdikleriyle ya da hiç tanınmayan kişilerle karşılaştırırken bolca eğlendiren Çiz Gitsin oyunu, ücretsiz olarak Apple Appstore’da iPhone, iPad ve iPod Touch’lar için indirilmeye hazır. Ontek İnternet ve Yazılım Hizmetleri tarafından geliştirilen Çiz Gitsin, kelime dağarcığını geliştirirken çizim yeteneğini de güçlendiren bir anlayışla oynarken bolca eğlendiren bir uygulama. Appstore’dan […]

06.09.2012 | mrcappola

Ontek tarafından geliştirilen, bilgi ve çizim becerisini sevdikleriyle ya da hiç tanınmayan kişilerle karşılaştırırken bolca eğlendiren Çiz Gitsin oyunu, ücretsiz olarak Apple Appstore’da iPhone, iPad ve iPod Touch’lar için indirilmeye hazır.

Ontek İnternet ve Yazılım Hizmetleri tarafından geliştirilen Çiz Gitsin, kelime dağarcığını geliştirirken çizim yeteneğini de güçlendiren bir anlayışla oynarken bolca eğlendiren bir uygulama. Appstore’dan ücretsiz olarak indirilebilen Çiz Gitsin oyununu ister Facebook arkadaşlarınızla, ister hiç tanımadığınız biriyle oynamak mümkün.

iPhone, iPad ve iPod Touch’lar için App Store’da ücretsiz olarak yayınlanan Çiz Gitsin, zorluk derecelerine göre sıralanan üç ayrı kelimeden birini seçip çizerek anlatmanızı ve bu çiziminizi oyunu oynadığınız arkadaşlarınıza göndermenizi, ardından onların da çiziminizi tahmin etmesini ve onların da size seçecekleri kelimenin çizimini göndermesini sağlıyor.

Çiz Gitsin aynı anda birden fazla kişiyle oynanabiliyor. Dilerseniz rastgele oyun başlatarak hiç tanımadığınız kişilerle eşleşerek oynayabiliyor ve bolca eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Tur mantığı ile oynanan Çiz Gitsin, gün içerisinde mola verdiğinizde veya boş kalan zamanlarınızda stres atmak için son derece ideal. Bir oyuna başlamanız durumunda gönderdiğiniz çizime yanıt karşı tarafın istediği bir zamanda gelebiliyor, benzer şekil de siz de uygun olduğunuzda rakiplerinize kendi çizimlerinizi ya da onların size yolladıklarını yanıtlayıp gönderebiliyorsunuz.

Çiz Gitsin, iPod Touch, iPhone ve iPad’lerle oynanabiliyor. iOS işletim sistemli cihazlardaki Retina Display teknolojisine uygun olarak tasarlanmış Çiz Gitsin tasarımı ve oynanış zevki rengarenk ekranda oldukça net ve kaliteli görünüyor.

Çiz Gitsin oyununa Facebook hesabınızla giriş yapmanız durumunda, oyunu Facebook’daki arkadaşlarınızla da oynayabilir veya onları oyuna davet edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için www.cizgitsin.com adresine girebilir ve App Store’dan link.ontek.com.tr/cizgitsin adresinden indirebilirsiniz.

Ontek tarafından geliştirilen bu son derece zevkli ve eğlenceli oyunun Android sürümü de yakın zamanda Google Play’de yerini alıyor olacak.

Ayrıca Çiz Gitsin’de çok yakında haftalık olarak en çok doğru tahmini yapanlara, en çok puan toplayanlara özel listeler de yayınlanacak ve zirveye yerleşenlere çok özel fırsatlar sunulacak.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz