-->
Transformers Fall of Cybertrone, 10 TL’den Başlayan Taksitlerle Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. “Transformers Fall of Cybertrone”, aylık 10 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverleri bekliyor.   TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyanın en popüler markalarından Transformers’ın son oyunu “Transformers Fall of Cybertron”u oyunseverlerle buluşturuyor. 160 TL’lik fiyat etiketiyle […]

28.08.2012 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. “Transformers Fall of Cybertrone”, aylık 10 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverleri bekliyor.  

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyanın en popüler markalarından Transformers’ın son oyunu “Transformers Fall of Cybertron”u oyunseverlerle buluşturuyor. 160 TL’lik fiyat etiketiyle satışta olan “Transformers Fall of Cybertrone”, TTNET’lilere özel %25 indirim ve aylık 10 TL’den başlayan taksitlerle satın alınabiliyor.

“Transformers: Fall of Cybertron”, oyunseverleri Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaşın en hareketli anlarının yaşandığı Cybertron gezegeninin son günlerine götürüyor. Her karakter kendine has yeteneklerine göre tasarlanmış. “Transformers: Fall of Cybertron”, oyunseverleri devasa ortamlara ve geniş bir görev çeşitliliğine sahip, adrenalin dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Oyunseverler neredeyse yok edilemez olan Grimlock’un T-Rex formu ve devasa Bruticus’a dönüşen efsanevi Combaticonlar da dahil olmak üzere birçok Transformers karakterini seçerek oynayabiliyorlar. Transformers’ın kendi gezegenlerinden sürgünüyle sonuçlanan destansı savaşları her iki tarafın da bakış açılarıyla yaşama imkanı Fall of Cybertrone’da oyunseverleri bekliyor.

 

 

“Transformers: Fall of Cybertron” online çoklu oyuncu modunda, ister Autobot ister Decepticon tarafının seçilmesine ve kıyasıya savaşlar yapılmasına fırsat veriyor. Şimdiye kadar bir Transformers oyununda görülmüş en gelişmiş ve derin kişiselleştirme seçenekleriyle oyunseverler kendi özel karakterini oluşturabiliyorlar.

TTNET’li oyunseverler, Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında ağustos ayı boyunca TTNET faturası ile ödemelerde “Transformers Fall of Cybertrone” ve diğer tüm oyunlarda geçerli olan %25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/transformers-fall-of-cybertron

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!