-->
Temple Run’ın İndirme Sayısı 100 Milyonu Aştı

Imangi Studios tarafından, mobil platfrom oyunu Temple Run’ın, iOS ve Android cihazlarda indirme sayısının 100 milyonu aştığı açıklandı. Imangi Studios, mobil cihazlarda en çok bilinen ve eğlenceli oyunlardan Temple Run oyuncularına teşekkür ederek, 100 milyon indirme sayısı şerefine bir görsel yayınladı. Görselde oyunun ülkelerde ne kadar indirildiği oranlarına yer verilmiş. Bu oranlara göre; İngiltere’nin toplam […]

04.08.2012 | mrcappola

Imangi Studios tarafından, mobil platfrom oyunu Temple Run’ın, iOS ve Android cihazlarda indirme sayısının 100 milyonu aştığı açıklandı.

Imangi Studios, mobil cihazlarda en çok bilinen ve eğlenceli oyunlardan Temple Run oyuncularına teşekkür ederek, 100 milyon indirme sayısı şerefine bir görsel yayınladı. Görselde oyunun ülkelerde ne kadar indirildiği oranlarına yer verilmiş. Bu oranlara göre; İngiltere’nin toplam nüfusunun %11’i, İsrail ve Çin’in %12’si, Avustralya, Güney Kore, İsveç ve Amerika’nın %13’ü ve Singapur’un %20’sinin Temple Run oynadığı belirtilirken, oyunun %62’lik kısmı iOS, %30’luk kısmı Android ve %2’lik kısmı da Amazon’dan sağlanıyor.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.