-->
Star Wars: The Old Republic “Free to Play” Oluyor

BioWare, MMORPG oyunu Star Wars: The Old Republic’in Free to Play sınıfına dahil olacağını açıkladı. Bu sonbahardan itibaren ücretsiz olacak oyunda bazı içerik ve işlevsellik sınırları olacak. BioWare, 50 levela kadar sınırsız süreyle ve 8 sınıfında oynanabileceği Star Wars: The Old Republic için daha önce ücret ödeyenlere öncelik verecek. Yine Free to Play sistemine geçiş […]

01.08.2012 | mrcappola

BioWare, MMORPG oyunu Star Wars: The Old Republic’in Free to Play sınıfına dahil olacağını açıkladı.

Bu sonbahardan itibaren ücretsiz olacak oyunda bazı içerik ve işlevsellik sınırları olacak. BioWare, 50 levela kadar sınırsız süreyle ve 8 sınıfında oynanabileceği Star Wars: The Old Republic için daha önce ücret ödeyenlere öncelik verecek. Yine Free to Play sistemine geçiş öncesinde daha yüksek rütbedeki üyelerden olmak isteyenlere abonelik ücreti için, 6 Ağustos’ta $ 15’lık bir kampanya yapılacak.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.