-->
Spec Ops: The Line’dan ücretsiz indirilebilir içerik!

Spec Ops®: The Line İşbirlikli Çokluoyuncu Bonus İçeriğinin Ücretsiz Olarak İndirilebileceği duyuruldu. Spec Ops: The Line oyuncuları bu ekstra oyun moduna ücretsiz olarak sahip olabilecekler. 2K Games’ın kum fırtınaları içindeki Dubai’de geçen üçüncü şahıs savaş oyunu Spec Ops®: The Line için önceden duyurduğu ücretsiz işbirlikli çokluoyuncu oyun modu indirilmeye sunuldu. Provokatif tek kişilik hikayeyi mükemmel […]

24.08.2012 | erkan

Spec Ops®: The Line İşbirlikli Çokluoyuncu Bonus İçeriğinin Ücretsiz Olarak İndirilebileceği duyuruldu.

Spec Ops: The Line oyuncuları bu ekstra oyun moduna ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

2K Games’ın kum fırtınaları içindeki Dubai’de geçen üçüncü şahıs savaş oyunu Spec Ops®: The Line için önceden duyurduğu ücretsiz işbirlikli çokluoyuncu oyun modu indirilmeye sunuldu. Provokatif tek kişilik hikayeyi mükemmel biçimde tamamlayan bu ücretsiz bonus içerik Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için indirilebilecek*. Bu iki kişilik, işbirlikli çokluoyuncu oyun modunu Spec Ops: The Line’ı satın almış tüm oyuncular ücretsiz olarak indirebilecekler.

Spec Ops: The Line’ın bu bonus oyun modu, afet boyutundaki kum fırtınaları tarafından harabeye dönüştürülen Dubai’de geçen, görev tabanlı işbirlikli çokluoyuncu senaryoları içeriyor. Modda her biri kendi görevlerine, ortamlarına ve oynanabilir karakterlerine sahip, yüksek tempolu dört görev bulunuyor. İki oyuncu görevleri tamamlamak için takım çalışmasını ön plana çıkararak, ellerindeki silah ve patlayıcıları kullanıp kör edici kum fırtınalarına ve ard arda gelen düşman akınlarına karşı savaşacaklar.

İki kişilik, işbirlikli çokluoyuncu moduna ek olarak Spec Ops: The Line’da heyecan dolu tek kişilik sefer modu ve rekabete dayalı online çokluoyuncu oyun modu da bulunuyor. YAGER tarafından geliştirilen Spec Ops: The Line’ın tek kişilik hikayesi kum fırtınalarının mahvettiği Dubai’de geçiyor. Yüzbaşı Martin Walker rolündeki oyuncular Albay John Konrad ve onun kayıp taburu The Damned 33rd’ü ararken şehirde çatışmalara girecekler. Spec Ops: The Line ayrıca mangaya dayalı oyunlar da dahil olmak üzere sınıf bazlı, kapsamlı bir online çokluoyuncu deneyimi de sunuyor.

Spec Ops: The Line, Xbox 360, PS3 ve PC formatları tüm satış noktalarından temin edilebilir.

* Xbox LIVE® online eğlence ağı, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için PlayStation®Network veya Steam hesabı ve İnternet bağlantısı gerektirir. Oynamak için Spec Ops: The Line gerektirir.



Popüler Haberler


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’in heyecan verici final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü ESA Espor Arena’da gerçekleşti.


Final Fantasy 7 Remake serisinin son oyunu Final Fantasy 7 Rebirth’ün çıkış tarihiyle ilgili heyecan verici bir haber geldi!


Atlus hayranları için heyecan verici bir haber: Persona 1 ve 2’nin remake sürümleri yolda olabilir!