-->
Satış Rekorları Kıran “LEGO Batman 2 DC Super Heroes”, Playstore’da

Efsanevi kahramanlar bu oyunda buluştu Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları sunmaya devam ediyor. “LEGO Batman 2 DC Super Heroes”, aylık 4,99TL’den başlayan taksitler ile Playstore’da oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, Türkiye ve tüm dünya sinemalarında Batman serisinin son filmi “Kara Şövalye Yükseliyor” fırtınası eserken, “LEGO […]

14.08.2012 | mrcappola

Efsanevi kahramanlar bu oyunda buluştu

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları sunmaya devam ediyor. “LEGO Batman 2 DC Super Heroes”, aylık 4,99TL’den başlayan taksitler ile Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, Türkiye ve tüm dünya sinemalarında Batman serisinin son filmi “Kara Şövalye Yükseliyor” fırtınası eserken, “LEGO Batman 2 DC Super Heroes” oyununu oyunseverlerle buluşturuyor. Bu yıl 5 hafta üst üste satış listelerin birinci sırasında yer almayı başaran ve 79,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışta olan LEGO Batman 2 DC Super Heroes”, TTNET’lilere özel %25 indirimle ve 12 ay boyunca aylık 4,99 TL’lik taksitler ile satın alınabiliyor.

Traveller’s Tales firması tarafından geliştirilen “LEGO Batman 2 DC Super Heroes”da, DC Comics’in efsanevi kahramanları; Batman, Robin, Superman, Harika Kadın (Wonder Woman) ve Yeşil Fener (Green Lantern) bir araya gelerek, Lex Luthor ve Joker’in elinden Gotham City’i kurtarmaya çalışıyorlar. 50 DC Comics karakterinin yer aldığı oyun; süper güçler, süper kıyafetler ve ekipmanlar eşliğinde harika bir aksiyona dönüşüyor. Kanalizasyonlardan çatılara kadar geniş bir mekan yelpazesine sahip olan “LEGO Batman 2 DC Super Heroes”; gizlenmiş bölümleri, yeni karakterleri ve kullanılmayı bekleyen özel cihazlarıyla Playstore oyuncularını heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor.

“LEGO Batman 2 DC Super Heroes”da oyunseverler; Batman ve Robin karakterleriyle oynayarak “barışı” veya Joker ve Catwomen karakterleriyle oynayarak “kaosu” seçebiliyorlar. “LEGO Batman 2 DC Super Heroes”un konuşan karakterleri oyunun heyecanını ikiye katlıyor.

TTNET’li oyunseverler Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyor. Bunun yanında ağustos ayı boyunca TTNET faturası ile ödemelerde Batman 2 DC Super Heroes oyunu ve tüm oyunlarda geçerli olan %25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/lego-batman-2-dc-superheroes

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!