-->
Remember Me Duyuruldu + Tanıtım Videosu

Capcom, Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen Remember Me’yi duyurdu. PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için Mayıs 2013’te çıkacağı belirtilen aksiyon – macera oyunu Remember Me’nin tanıtım videosu da yayınlandı. 2084 yılında Neo-Paris’de geçecek oyundaki ana karakterimiz profosyonel bir hafıza avcısı Nilin.İnsanların zihinlerine girip hafızalarını çalabilen,silebilen ve nakledebilen Nilin aynı zamanda insanların hafızalarını da değiştirebiliyor. Bastille […]

16.08.2012 | ulasufuk

Capcom, Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen Remember Me’yi duyurdu. PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için Mayıs 2013’te çıkacağı belirtilen aksiyon – macera oyunu Remember Me’nin tanıtım videosu da yayınlandı.

2084 yılında Neo-Paris’de geçecek oyundaki ana karakterimiz profosyonel bir hafıza avcısı Nilin.İnsanların zihinlerine girip hafızalarını çalabilen,silebilen ve nakledebilen Nilin aynı zamanda insanların hafızalarını da değiştirebiliyor. Bastille Hapishane’sinde tutuklu bulunan Nilin’in geçmişi ile ilgili herşey hafızasından siliniyor ve tam bu sırada devreye girip Nilin’in kimliğini bulması için ona yardım edeceğiz.

Remember Me’nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!