-->
Razer, Tasarımında Havacılıktan Esinlenilen Oyun Kulaklığı Setini Satışa Sunuyor

Razer BlackShark silahlarını yüklendi, hedefe kilitlendi ve kalkışa hazır! Yüksek performanslı oyun donanım ve yazılımında dünya lideri Razer™ bugün Razer BlackShark Stereo Oyun Kulaklığı Setini duyurdu. Razer’ın taktik havacılık kulaklarından esinlenen ve kendinizi sesin içinde kaybetmeniz için tasarlanan bu en yeni ses donanımı, firmanın Battlefield serisi için geliştirdiği ve E3 sırasında satışa sunulan Battlefield 3 […]

31.08.2012 | ulasufuk

Razer BlackShark silahlarını yüklendi, hedefe kilitlendi ve kalkışa hazır!

Yüksek performanslı oyun donanım ve yazılımında dünya lideri Razer™ bugün Razer BlackShark Stereo Oyun Kulaklığı Setini duyurdu. Razer’ın taktik havacılık kulaklarından esinlenen ve kendinizi sesin içinde kaybetmeniz için tasarlanan bu en yeni ses donanımı, firmanın Battlefield serisi için geliştirdiği ve E3 sırasında satışa sunulan Battlefield 3 Razer BlackShark kulaklık setinin Razer markalı versiyonu.

Saldırı helikopteri pilotlarının kullandığı kulaklık setleri gibi görünmek ve hissettirmek üzere tasarlanan, Razer yeşili vurguya sahip  BlackShark, güçlü ve etkileyici PC oyun sesleri için ihtiyacınız olan çözümü sunuyor. Razer BlackShark kulağı tamamen kaplayan yuvaları sayesinde üst seviye ses yalıtımı sağlıyor. Razer BlackShark uzun kullanımda maksimum konfor sunmak üzere kulaklarınızın şeklini alan köpük dolgulu kulak yastıkları sayesinde, PC oyunları oynarken veya müziğin keyfini çıkarırken en ölümcül silahınız olacak.

İster öldürücü bir saldırı helikopterinin sesini, evin dışındaki bir inşaat çalışmasının gürültüsü veya diğer ortam seslerini engellesin, oyuncular galibiyetin, yıkımın ve zaferin etkileyici sesinden başka hiçbir şey duymayacaklar.

Hareket halindeyken de kullanabilecekleri çok yönlü bir kulaklık seti arayan oyuncuların da başka yere bakmalarına gerek yok. Mikrofonu çıkarın ve hafif kulaklığınızı istediğiniz yere götürün. BlackShark 3.5mm ses girişine sahip olan tüm cihazlara bağlanabilen kablosu ile pazardaki neredeyse tüm ses cihazları ile uyumlu.

“Zorlu savaş koşulları içindeki askerler görevlerini başarıyla yerine getirip hayatta kalabilmek için dikkatlerini dağıtmadan, tamamen hedeflerine odaklanmak zorundadır. Bu galibiyet peşindeki oyuncular için de geçerli, Razer BlackShark oyun kulaklığı seti ile bunu sağlıyoruz,” diyor Razer USA başkanı Robert “RazerGuy” Krakoff. “Oyunu bırakıp dışarı çıkacağınız zaman mikrofonu çıkaracak ve mükemmel ses yalıtımı sağlayan kulaklığınızla seyahat halinde müziğinizi dinleyebileceksiniz.”

Razer BlackShark Oyun Kulaklığı Seti hakkında

Razer BlackShark şık alüminyum tasarımı ve yeşil vurgusuyla uzun, yorucu görevlerde mükemmel konfor ve üst seviyede ses yalıtımı sunuyor. Kulaklığın kulak yuvalarının dış kulağı tamamen saran tasarımı ve suni deriden yalıtıcıları istenmeyen ortam seslerini tamamen engelleyerek oyuncuların oyun ve müziklerin o müthiş seslerine kapılmalarını sağlıyor.

Razer BlackShark’ın çıkarılabilir mikrofonu ve ses / mikrofon ayırıcı adaptör kablosu kulaklığın hem ev, hem de sokakta çok yönlü olarak rahatça kullanabilmesini sağlıyor. Masaüstünüzde oyun seslerinin büyüsüne kapılıp, rakiplerinize meydan okumaktan, dışarıda müzik dinlemeye saniyeler içinde geçiş yapabileceksiniz.

Ürün özellikleri

  • · Geliştirilmiş baslı, stereo ses
  • · Ses yalıtımı sağlayan, kulağı saran kulak yuvası tasarımı
  • · Sesli sohbet ve taşınabilirlik sağlayan, çıkarılabilir mikrofon
  • · Ses / mikrofon ayırıcı adaptör kablosu
  • · Maksimum konfor için köpüklü, suni deri dolgulu kulak yastıkları
  • · 40mm neodim mıknatıslı stereo hoparlörler

Teknik Özellikler

  • Hoparlörler: 40 mm neodim mıknatıslı, bakır kaplı alüminyum ses bobinli
  • Frekans Aralığı: 20 Hz – 20,000 KHz
  • Empedans: 29 Ω
  • Hassasiyet @1 kHz: 105 ± 3 dB
  • Giriş Gücü: 50 mW
  • Kablo Uzunluğu: 1.3 m lastik kaplama
  • Konnektör: 3.5 mm altın kaplama ses + mikrofon birleşik uç

Mikrofon

  • Frekans Aralığı: 50Hz – 16Khz
  • Sinyal – Gürültü Oranı: 50dB
  • Hassasiyet @1 kHz: -37 dB ± 4dB
  • Ses Alımı: Tek yönlü

Ses Kullanımı

  • · 3.5mm ses girişli cihazlar

Ses + Mikrofon Kullanımı

  • · 3.5mm ses + mikrofon birleşik girişli VEYA ses ve line-in için ayrı 3.5mm girişli cihazlar

(iPod, iPhone, iPad, Kindle Fire, Android telefonlar, Razer Blade, Macbook Pro ve yeni Ultrabook’lar da dahil olmak üzere tüm taşınabilir ses/mobil cihazları ile uyumlu)

Ses/Mikrofon Ayırıcı Adaptör Kullanımı

  • · Ayrı 3.5mm ses ve mikrofon girişine sahip cihazlar

(Çoğu dizüstü ve masaüstü bilgisayar ile uyumlu)

Razer BlackShark hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-blackshark adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!