-->
Razer Profesyonel Oyuncular İçin Stajerlik Programı Başlatıyor

Dünyanın önde gelen e-Spor destekçilerinden Razer, profesyonel oyunculara yönelik stajyerlik programını duyurdu.   Razer’ın profesyonel oyuncuları işe alma geleneğinin bir parçası olan program, profesyonel oyunculara sevdikleri bu endüstrinin işleyişi hakkında bilgi verecek ve stajını tamamladıktan sonra endüstride çalışmak isteyenlere de kariyer olanakları sunacak. Dünyanın çeşitli yerlerindeki dokuz Razer ofisinde de açılacak olan stajyerlik pozisyonları, her […]

24.08.2012 | erkan

Dünyanın önde gelen e-Spor destekçilerinden Razer, profesyonel oyunculara yönelik stajyerlik programını duyurdu.

 

Razer’ın profesyonel oyuncuları işe alma geleneğinin bir parçası olan program, profesyonel oyunculara sevdikleri bu endüstrinin işleyişi hakkında bilgi verecek ve stajını tamamladıktan sonra endüstride çalışmak isteyenlere de kariyer olanakları sunacak. Dünyanın çeşitli yerlerindeki dokuz Razer ofisinde de açılacak olan stajyerlik pozisyonları, her bölgede belli sayıda stajyerle sınırlı olacak.

 

Stajyer alacak ve Razer’da geçirdikleri zaman süresinde stajyerlere eski profesyonel oyuncuların da rehberlik edeceği departmanlar şunlar: ürün pazarlama, ürün geliştirme, topluluk, e-Spor, etkinlik ve halkla ilişkiler. Mevcut olan çok sayıda departman sayesinde profesyonel oyuncular yeteneklerine ve ilgi alanlarına en çok hitap eden uzmanlık alanını bulmakta zorluk çekmeyecekler.

 

Programda yer alacak profesyonel oyunculardan biri de Zenith Gaming için oynayan, Team Razer’dan Benedict ‘HyHy’ Lim Han Yong. Benedict dünyanın en iyi Defence of the Ancients oyuncularından biri olarak tanınıyor ve kendisi önümüzdeki hafta Seattle, USA’de düzenlenecek ‘International’ turnuvasında yarışacak. Benedict ‘HyHy’ Lim Han Yong’un stajı International’da yarıştıktan sonra başlayacak.

 

Profesyonel oyuncuların rekabet ettikleri alanda en iyi olmak için gereken dürtüye ve disipline sahip olduklarını belirten Razer CEO’su Min-Liang Tan, “Bu karakter özellikleri iş dünyasına doğrudan yansıyor, yakın gelecekte bu isimleri stajlarımızda ağırlamayı dört gözle bekliyorum” diye konuştu.

Dünyanın dört bir yanından profesyonel oyuncular CV’lerini ve açıklayıcı mektuplarını hr_esports@razerzone.com adresine göndererek stajyerlik için Razer’a başvurabilecekler.

 

Razer Group Hakkında

Razer™ yüksek performanslı oyun donanımında dünya lideridir. 1998 yılında kurulan ve merkezi Carlsbad, Kaliforniya’da bulunan firma, dünyanın çeşitli ülkelerindeki dokuz ayrı şehirde ofislere sahiptir. Küresel turnuvalarda yarışan profesyonel oyuncularının çoğu tarafından kullanılan ürünlere imza atan Razer oyunculara üstün teknoloji ve ödüllü tasarımlarıyla avantaj sağlamaktadır. Sloganımız: Oyuncular İçin. Oyunculardan.™ www.razerzone.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!