-->
Planetside 2’nin Betası Ertelendi

Sony Online Entertainment’in patronu John Smedley tarafından PC’ye özel olarak geliştirilen Planetside 2’nin betasının ertelendiği duyuruldu. Bu hafta içerisinde başlayacağı duyurulan Free-to-Play MMO-FPS oyunu Planetside 2’nin betası bu hafta sonu ya da en geç önümüzdeki haftanın başına ertelendi. John Smedley’in Twitter’dan yaptığı açıklamaya göre erteleme nedeni olarak teknik hataları gidermek, bir takım test ve rütuşlar ile içeriği […]

01.08.2012 | mrcappola

Sony Online Entertainment’in patronu John Smedley tarafından PC’ye özel olarak geliştirilen Planetside 2’nin betasının ertelendiği duyuruldu.

Bu hafta içerisinde başlayacağı duyurulan Free-to-Play MMO-FPS oyunu Planetside 2’nin betası bu hafta sonu ya da en geç önümüzdeki haftanın başına ertelendi. John Smedley’in Twitter’dan yaptığı açıklamaya göre erteleme nedeni olarak teknik hataları gidermek, bir takım test ve rütuşlar ile içeriği güçlendirmek gösterildi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!