-->
Modern Warfare 3’ün ‘Chaos Pack’ ve ‘Final Assault’ DLC’lerinden Görseller

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Ağustos ve Eylül ayında yayınlanacak DLC’leri için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Resmi olarak geçtiğimiz hafta yapılan açıklamaya göre DLC’lerden ‘Chaos Pack’ 9 Ağustos’ta, ‘Final Assault’ ise 6 Eylül’de yayınlanacak. Her iki paketin de 1200 Microsoft Puanı ya da 10,80 £ / 15 $ fiyat etiketine sahip olacağını ve ilk olarak Xbox 360’a […]

07.08.2012 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Ağustos ve Eylül ayında yayınlanacak DLC’leri için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Resmi olarak geçtiğimiz hafta yapılan açıklamaya göre DLC’lerden ‘Chaos Pack’ 9 Ağustos’ta, ‘Final Assault’ ise 6 Eylül’de yayınlanacak. Her iki paketin de 1200 Microsoft Puanı ya da 10,80 £ / 15 $ fiyat etiketine sahip olacağını ve ilk olarak Xbox 360’a çıkacağını hatırlatalım. PS3 ve PC tarihlerininse daha sonra açıklanacağını da belirtelim.

DLC’lerin içeriklerine gelecek olursak ; Chaos Pack, Call of Duty: Modern Warfare’e yeni haritalar, Spec Ops görevleri ve bir oyun modu ekleyecek.Görevler; ‘Vertigo’, ‘Arctic Recon’, ‘Light ‘Em Up’ ve ‘Special Delivery’ iken haritalar ise ‘Vortex’, ‘U-Turn’ ve ‘Intersection. DLC’de yer alacak düşmanları ağır haritalar üzerinde öldürmeye çalışacağımız Chaos Modundaki haritalar ise ‘Resistance’, ‘Village’, ‘Underground’ ve ‘Dome’.

Eylül ayında çıkacak Final Assault ise; Call of Duty: Modern Warfare’e ‘Gulch’, ‘Boardwalk’ ve ‘Parish’ haritalarının yanı sıra ‘Offshore’ ve ‘Decommission’ı (iki terkedilmiş petrol kuyusu üzerinde çürümüş okyanus gemileri yer alıyor) ekleyecek.

İşte aşağıda Boardwalk,Decommission,Gulch,Light ‘Em Up,Offshore,Parish,Special Delivery, Vertigo harita ve görevlerinden görseller:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!