-->
KONAMI, UEFA Şampiyonlar Ligi Anlaşmasını Uzatıyor

Yeni oyun-içi lisanslar duyuruldu, futbolun en üst düzey kulüp turnuvası PES 2013 ve ilerisinde de yer alacak Konami Digital Entertainment GmbH, Pro Evolution Soccer serisinde UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin kullanımı için UEFA ile yaptığı özel anlaşmanın süresinin uzatıldığını duyurdu. Konami ayrıca PES 2013’te kullanılacak diğer lisanslar hakkında da açıklamalarda bulundu; buna göre […]

18.08.2012 | ulasufuk

Yeni oyun-içi lisanslar duyuruldu, futbolun en üst düzey kulüp turnuvası PES 2013 ve ilerisinde de yer alacak

Konami Digital Entertainment GmbH, Pro Evolution Soccer serisinde UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin kullanımı için UEFA ile yaptığı özel anlaşmanın süresinin uzatıldığını duyurdu.

Konami ayrıca PES 2013’te kullanılacak diğer lisanslar hakkında da açıklamalarda bulundu; buna göre İspanya ligi tamamen lisanslanırken, İtalya’nın en üst ligindeki tüm takımlar da oyundaki yerini alacak. Konami ayrıca diğerlerinin yanı sıra Manchester United, Bayern Munich, FC Porto, AEK Athens, Galatasaray İstanbul, Shahktar Donetsk, FC Kopenhagen, Zenit St Petersburg, CSKA Moscow, RSC Anderlecht, Dinamo Kyiv ve Dinamo Zagreb gibi takımlarla da ferdi anlaşmalar yaptığını duyurdu. Oyunda şu an toplam 150 lisanslı takım ve İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa benzerlerine ek olarak 17 de lisanslı milli takım kadrosu yer alıyor. Diğer lisanslar hakkında açıklamalar ileriki bir tarihte yapılacak.

Konami Digital Entertainment GmbH başkanı Shinji Hirano, “UEFA Şampiyonlar Ligi futbolun en prestijli kulüp turnuvası, bizler de bu turnuvayı PES 2013 ve sonrasında özel olarak kullanmaya devam etmek üzere UEFA ile olan anlaşmamızı uzatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu. “Yeni oyunda kontrole, oyun özgürlüğüne ve dünyanın en iyi futbolcularının bireysel mükemmelliklerine odaklandığımızı düşünürsek, PES 2013’ün bu yeteneklerin gözler önüne serildiği en büyük turnuvayı içermesinin gerekliliğini görebiliriz.”

UEFA Events S.A. Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise şunları ekledi: “UEFA Şampiyonlar Ligi video oyunu Şampiyonlar Ligi markasının bir uzantısı ve UEFA’nın dünyanın dört bir yanındaki genç hayranlarıyla bağ kurmasının önemli bir yolu. PES kalitesi ve gerçekçiliğiyle tanınıyor ve PES serisinde bu turnuvanın sunum şekli olağanüstü. Bu da UEFA Şampiyonlar Ligi’nin marka konumlandırmasına tamamen uyuyor. Konami ile ilişkimize devam ediyor olmaktan ve Şampiyonlar Ligi platformuna daha geniş kitlelere ulaştırmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

KONAMI ayrıca ön-siparişler için sınırlı üretim UEFA Şampiyonlar Ligi çelik kutu versiyonunu da duyurdu. KONAMI’nin Pro Evolution Soccer serisinde UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kullanmak üzere yaptığı özel anlaşmayı kutlamak üzere hazırlanan bu özel kutulu versiyonda ikinci bir bonus olarak gerçek turnuvada kullanılan Tarihi UEFA Şampiyonlar Ligi Futbol Topları’nı açmak üzere bir de DLC şifresi bulunacak.

PES 2013 Eylül sonunda PlayStation®3, Xbox 360® ve Windows PC için satışa sunulacak, PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable), Wii™ ve Nintendo 3DS™ versiyonları ise daha sonra çıkacak.

Daha fazla bilgi için lütfen www.konami-pes2013.com veya www.facebook.com/pes adreslerini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!