-->
Grid 2’nin İlk Videosu, Görselleri ve Detayları

Codemasters’ın yeni yarış oyunu Grid 2’nin yayınlanan teaser videonun sonunda 8 Ağustos’ta yayınlanacağı belirtilen duyuru videosu geldi. ABD, Avrupa ve Asya  olmak üzere üç kıtayı kapsayan Kariyer modunda, Paris, Abu Dhabi, Miami ve California sahili olacağı belirtildi. Multiplayer oynanışa sahip Grid 2’nin tamamen farklı ve kapsamlı oyun bileşeni , “eşsiz” ilerleme sistemi, “derin” özelleştirme seçenekleri […]

08.08.2012 | mrcappola

Codemasters’ın yeni yarış oyunu Grid 2’nin yayınlanan teaser videonun sonunda 8 Ağustos’ta yayınlanacağı belirtilen duyuru videosu geldi.

ABD, Avrupa ve Asya  olmak üzere üç kıtayı kapsayan Kariyer modunda, Paris, Abu Dhabi, Miami ve California sahili olacağı belirtildi. Multiplayer oynanışa sahip Grid 2’nin tamamen farklı ve kapsamlı oyun bileşeni , “eşsiz” ilerleme sistemi, “derin” özelleştirme seçenekleri ve RaceNet ile entegrasyon içerecek şekilde ayarlandığı açıklandı. Geniş bir kariyer modunun olacağı belirtilen oyunda, gerçek fizik kullanan yeni bir TrueFeel Handling Sistemi ile birlikte erişilebilirlik ve simülasyon arasında bir tatlı nokta olacakken, henüz yapılmamış zor ulaşılır bir tutuş sunulacak.

Eurogamer Expo 2012’de oynanabilir olarak yer alacağı açıklanan oyun, PS3,PC ve Xbox 360 için 2013 yılında piyasalarda olacak. Grid 2’nin duyuru videosu ve ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!