-->
FIFA 13’ün “Skill Games” Moduna Tanıtım Videosu

EA Sports, FIFA 13’ün yeni oyun modu “Skill Games” için tanıtım videosu yayınladı. Skill Games’te (Beceri Oyunları) oyuncuların oyunun daha fazla yönlerini öğrenmelerine yardımcı olurken, FIFA’nın temel unsurları üzerine odaklanılıyor. Bu modda ilerledikçe zorluk seviyesi artacak ve farklı düzeylerde giderek artan daha zorlu bölümlerde hepsini yenmek te mümkün olacak. İşte Skill Games moduna ait tanıtım […]

10.08.2012 | mrcappola

EA Sports, FIFA 13’ün yeni oyun modu “Skill Games” için tanıtım videosu yayınladı. Skill Games’te (Beceri Oyunları) oyuncuların oyunun daha fazla yönlerini öğrenmelerine yardımcı olurken, FIFA’nın temel unsurları üzerine odaklanılıyor.

Bu modda ilerledikçe zorluk seviyesi artacak ve farklı düzeylerde giderek artan daha zorlu bölümlerde hepsini yenmek te mümkün olacak.

İşte Skill Games moduna ait tanıtım videosu:

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.