-->
F1 2012’nin 21 Eylül’de Çıkacağı Kesinleşti

www.youtube.com/formula1game adresindeki yeni geliştirici günlüğü videosu ile F1 2012’inin oyunculara nasıl eksiksiz bir FORMULA BİR™ deneyimi sunacağını öğrenin Codemasters bugün F1 2012’nin Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence ve PC için Türkiye’de 21 Eylül piyasaya çıkacağını duyurdu. F1 2012, Codemasters’ın Formula One World Championship Limited ile yapmış olduğu çok yıllık […]

02.08.2012 | mrcappola

www.youtube.com/formula1game adresindeki yeni geliştirici günlüğü videosu ile F1 2012’inin oyunculara nasıl eksiksiz bir FORMULA BİR™ deneyimi sunacağını öğrenin

Codemasters bugün F1 2012’nin Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence ve PC için Türkiye’de 21 Eylül piyasaya çıkacağını duyurdu. F1 2012, Codemasters’ın Formula One World Championship Limited ile yapmış olduğu çok yıllık özel anlaşma kapsamında geliştirilen, milyonlar satan ödüllü FORMULA BİR oyun serisinin yeni oyunu.

Bugün yayınlanan yeni geliştirici günlüğünde F1 2012’in oyunculara FORMULA BİR aracıyla yarışmanın püf noktalarını öğreterek oyunun öğreti modu görevini üstlenecek Genç Pilot Testi gibi yeni özellikleri anlatılıyor. F1 2012’den ilk oyun içi görüntüleri de içeren bu yeni geliştirici günlüğünü www.youtube.com/formula1game adresinde seyredebilirsiniz. 

F1 2012’nin Yaratım Direktörü Stephen Hood Genç Pilot Testi hakkına şunları söylüyor: “2012 oyunundaki temel amaç oyunculara eksiksiz bir FORMULA BİR deneyimi sunmak. Genç Pilot Testi yeni sürücülere yeteneklerini göstermek için fırsat sunuyor ve gerçek Genç Pilot Testi oturumlarındaki unsurları oyuna bire bir aktarabilmiş olmamız gerçekten olağanüstü.”

F1 2012 her yetenek seviyesindeki oyuncular için en erişilebilir ve etkileyici FORMULA BİR deneyimini sunmak adına gamepad kullanan oyuncular için geliştirilmiş kontrol ve geri bildirimler ve her bir pist için eski FORMULA BİR pilotu ve TV yorumcusu Anthony Davidson tarafından seslendirilen öğreti videoları içeriyor. F1 2012 açıklanacak yeni özellikleriyle birlikte bugüne kadarki en müthiş FORMULA BİR deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor.

F1 2012’de oyuncular yepyeni özellikler, kapsamlı teknik ve oynanış geliştirmeleri, rekabete dayalı ve işbirlikli çokluoyuncu bileşenleri sayesinde bir FORMULA BİR pilotunun benzersiz heyecanını yaşayacaklar. F1 2012’de Austin, Texas’taki 2012 FORMULA 1 AMERİKA GRAND PRIX’si ve takvime geri alınan Almanya’nın ünlü Hockenheim pisti de dahil olmak üzere 2012 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASI’nın tüm resmi takımları, pilot ve pistleri bulunacak.

F1 2012, Xbox 360, PLAYSTATION 3 ve PC için Codemasters Birmingham tarafından geliştiriliyor. Stüdyodan en yeni haberleri almak için www.facebook.com/formula1game adresini ziyaret edebilir veya www.twitter.com/formula1game Twitter adresini takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!