-->
ESET, Dünyanın En Büyük Oyun Etkinliği Olan Gamescom’da

ESET Smart Security 5 ve ESET NOD32 Antivirüs 5 “Gaming Mode“ uygulamasıyla oyun keyfini bozmadan dijital güvenlik sağlayan ESET, dünyanın en büyük oyun etkinliği Gamescom’a katılıyor. Proaktif koruma lideri ESET, XMG oyun bilgisayarları üreticisi Schenker Notebooks ortaklığı ile Gamescom’da yerini alıyor. 15 Ağustos tarihinde başlayan dünyanın en büyük oyun etkinliği, Almanya’nın Köln kentinde yüzbinlerce oyun […]

16.08.2012 | ulasufuk

ESET Smart Security 5 ve ESET NOD32 Antivirüs 5 “Gaming Mode“ uygulamasıyla oyun keyfini bozmadan dijital güvenlik sağlayan ESET, dünyanın en büyük oyun etkinliği Gamescom’a katılıyor.

Proaktif koruma lideri ESET, XMG oyun bilgisayarları üreticisi Schenker Notebooks ortaklığı ile Gamescom’da yerini alıyor. 15 Ağustos tarihinde başlayan dünyanın en büyük oyun etkinliği, Almanya’nın Köln kentinde yüzbinlerce oyun meraklısını buluşturuyor. Etkinlikte kurulan ESET/XMG standı, 200 metrekareyi kapsayan 45 metrekarelik bir podyumda, FullHD oyun etkinlikleri yayınlayacak. Etkinlik bünyesinde ünlü Alman oyun yorumcusu Sebastian „Homerj“ Schenck’in sunacağı ESET Summer Masters Starcraft 2 yarışması gerçekleştirilecek.

Oyun modlu antivirüs yazılımları

Dünyanın en büyük antivirüs yazılım kuruluşları arasında yer alan ESET’in önde gelen bireysel ürünleri ESET NOD32 Antivirüs 5 ve ESET Smart Security 5 de  oyunculara yönelik “Gaming Mode“ uygulaması bulunuyor. Maksimum oyun performansı için ‚Gaming Mode‘ ile tasarlanan bu ürünler, kullanıcının sistemini korurken, oyun moduna geçildiği anda otomatik olarak arka planda, sessiz çalışmaya başlayarak hem oyun keyfini bozmuyor hem de kullanıcının dikkatini dağıtmıyor.

ESET Smart Security 5, ESET NOD32 Antivirus 5 ve çıkması planlanan tüm sürümlerde, oyuncular için mümkün olan en iyi ve en güvenli deneyimin, minimum sistem kaynağı kullanımıyla yaşanması hedefleniyor.

Gamescon

Oyun sektörü dünya genelinde 70 milyar dolarlık bir sektör oluştururken, Türkiye‘ de bu hacmin henüz 200 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Gamescom ise dünyanın en büyük oyun etkinliği olarak öne çıkıyor. Bu yıl en üz 300 yeni lansmanın yapılması planlanan etkinlikte, konuk ülke olarak Güney Kore yer alıyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!