-->
Darksiders II’nin Arena Modunu Tanıtan Oynanış Videosu

THQ, Vigil Games tarafından geliştirilen Darksiders II’nin Arena modunu tanıtan yeni oynanış videosu yayınladı. THQ, Darksiders II’nin oyuncuların ana oyunu bitirdikten sonra da karakterlerini geliştirmelerine imkan sağlayacak arena moduna sahip olacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Arena modunda oyunculara moddaki 100 farklı düşman dalgasından beşini tamamladıktan sonra ister ödül alma, ister daha iyi ödüllere ulaşmak için bir […]

12.08.2012 | mrcappola

THQ, Vigil Games tarafından geliştirilen Darksiders II’nin Arena modunu tanıtan yeni oynanış videosu yayınladı.

THQ, Darksiders II’nin oyuncuların ana oyunu bitirdikten sonra da karakterlerini geliştirmelerine imkan sağlayacak arena moduna sahip olacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Arena modunda oyunculara moddaki 100 farklı düşman dalgasından beşini tamamladıktan sonra ister ödül alma, ister daha iyi ödüllere ulaşmak için bir sonraki beş düşman dalgasıyla savaşma imkânı sunulacak. Ancak oyuncular savaşta öldükleri taktirde hiçbir ödül kazanamayacaklar. Yalnızca en yetenekli oyuncular 100 dalgayı da yenmeyi başarıp en büyük ödüllere ulaşabilecekler.

İşte Darksiders II’nin Arena modundan oynanış videosu:

 

;



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!