-->
Call of Duty: Elite, 12 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Activision’ın ikinci çeyrek finansal raporlarında belirttiği verilere göre, Call of Duty Elite 12 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Call of Duty’nin premium servisi  Elite, online sosyal bir hizmetken, servisin £35 değerinde ücretli versiyonuda bulunuyor. Şunu da belirtelim, 12 milyon kullanıcının 2.3 milyonunun bu avantajlar için ücret ödediği de gelen bilgiler arasında.

04.08.2012 | mrcappola

Activision’ın ikinci çeyrek finansal raporlarında belirttiği verilere göre, Call of Duty Elite 12 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı.

Call of Duty’nin premium servisi  Elite, online sosyal bir hizmetken, servisin £35 değerinde ücretli versiyonuda bulunuyor. Şunu da belirtelim, 12 milyon kullanıcının 2.3 milyonunun bu avantajlar için ücret ödediği de gelen bilgiler arasında.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!