-->
Call of Duty: Black Ops Declassified’ın Oynanış Videosu

Treyarch tarafından Playstation Vita’ya özel geliştirilen Call of Duty: Black Ops Declassified’ın oynanış videosu yayınlandı. Online kısmında 4’e 4 maçları içerecek olan oyunda onaylanan modlar ise Call of Duty serisinin ünlü modları Team Deathmatch, Nuketown ve Kill Confirmed. Call of Duty: Black Ops ile Call of Duty: Black Ops 2’nin hikayeleri arasında geçecek Call of […]

21.08.2012 | ulasufuk

Treyarch tarafından Playstation Vita’ya özel geliştirilen Call of Duty: Black Ops Declassified’ın oynanış videosu yayınlandı.

Online kısmında 4’e 4 maçları içerecek olan oyunda onaylanan modlar ise Call of Duty serisinin ünlü modları Team Deathmatch, Nuketown ve Kill Confirmed. Call of Duty: Black Ops ile Call of Duty: Black Ops 2’nin hikayeleri arasında geçecek Call of Duty: Black Ops Declassified için ayrıca özel bir Playstation Vita konsolunu, oyunu ve saklama kabını içinde barındıracak PS Vita Bundle sürümü gelecek.

Call of Duty: Black Ops Declassified’ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!