-->
Assassin Creed 3,PS3’e Özel ’60 Dakika Özel Oynanış İçerecek’ (Kutu Tasarımı)

Amazon İngiltere, Assassin’s Creed III’ün PS3’e özel sürümüne ait kutu tasarımı yayınladı.“PS3 Exclusive Edition  Includes 60 minutes of exclusive gameplay” yazılı kapak fotoğrafından da anlaşılacağı üzere oyun bu platforma özel 60 dakikalık oynanış içerecek. Sony, E3’te PS3’e özel Assassin Creed 3 DLC’sinin Ekim ayı sonunda oyunun çıkışıyla birlikte geleceğini zaten doğrulamıştı. Sony aynı zamanda yine E3’te  Assassin Creed […]

07.08.2012 | mrcappola

Amazon İngiltere, Assassin’s Creed III’ün PS3’e özel sürümüne ait kutu tasarımı yayınladı.“PS3 Exclusive Edition  Includes 60 minutes of exclusive gameplay” yazılı kapak fotoğrafından da anlaşılacağı üzere oyun bu platforma özel 60 dakikalık oynanış içerecek.

Sony, E3’te PS3’e özel Assassin Creed 3 DLC’sinin Ekim ayı sonunda oyunun çıkışıyla birlikte geleceğini zaten doğrulamıştı. Sony aynı zamanda yine E3’te  Assassin Creed 3’ün PS3’e özel bundle paketini duyurmuştu. Paket özel bir konsol ve oyunun bir kopyasını içerecek. Bildiğiniz gibi bir Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed: Liberation’da PS Vita’ya özel geliştiriliyor.

Assassin’s Creed III’ün PS3’e özel sürümüne ait yayınlanan kutu tasarımına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!