-->
Anno 2070’in Deep Ocean DLC’sinin Çıkış Tarihi

Ubisoft, Anno serisinin son oyunu Anno 2070 için gelecek Deep Ocean DLC’sinin çıkış tarihini açıkladı. 29,99 $ fiyat etiketiyle 4 Ekim’de çıkacağı açıklanan Deep Ocean isimli indirilebilir içerik, 150 görevi, Tech adı verilen yeni bir ırkı, okyanus keşfi dinamiği, su altı güç kaynaklarını kurmak için gereken yapıları içinde barındıracak.

04.08.2012 | mrcappola

Ubisoft, Anno serisinin son oyunu Anno 2070 için gelecek Deep Ocean DLC’sinin çıkış tarihini açıkladı.

29,99 $ fiyat etiketiyle 4 Ekim’de çıkacağı açıklanan Deep Ocean isimli indirilebilir içerik, 150 görevi, Tech adı verilen yeni bir ırkı, okyanus keşfi dinamiği, su altı güç kaynaklarını kurmak için gereken yapıları içinde barındıracak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz