-->
WRC 3’ten 5 Yeni Ekran Görüntüsü

Milestone, WRC 3 için Monte-Carlo pistini gösteren 5 yeni ekran görüntüsü yayınladı. Sanal gerçeklik yaratmak için Spikengine adlı yepyeni bir grafik motoru ile geliştirilen WRC 3’te ışıklandırmalar, partikül efektleri ve çevre detayları çok güçlü olacak. PC,Xbox 360 ve PS3 için Ekim ayında çıkması planlan, tüm önde gelen WRC takımları, yenilenmiş kariyer modu ile 2012 WRC takvimindeki […]

31.07.2012 | mrcappola

Milestone, WRC 3 için Monte-Carlo pistini gösteren 5 yeni ekran görüntüsü yayınladı.

Sanal gerçeklik yaratmak için Spikengine adlı yepyeni bir grafik motoru ile geliştirilen WRC 3’te ışıklandırmalar, partikül efektleri ve çevre detayları çok güçlü olacak. PC,Xbox 360 ve PS3 için Ekim ayında çıkması planlan, tüm önde gelen WRC takımları, yenilenmiş kariyer modu ile 2012 WRC takvimindeki rallileri içinde barındıracak oyunun yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!