-->
Unit 13 İnceleme

Unit 13 belki de en çok online arenada iddialı. Oyunda yer alan çoklu oyuncu modu online cooperative. Yani adından da anlaşılacağı üzere online olarak bağlandığınız dünyanın herhangi yerindeki bir oyun severle aynı görevi koordineli bir şekilde tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bu durumda beraberce planlı bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Bu bölümde kazandığınız puanlar sayesinde karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Çoklu oyuncu […]

06.07.2012 | ulasufuk

Unit 13 belki de en çok online arenada iddialı. Oyunda yer alan çoklu oyuncu modu online cooperative. Yani adından da anlaşılacağı üzere online olarak bağlandığınız dünyanın herhangi yerindeki bir oyun severle aynı görevi koordineli bir şekilde tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bu durumda beraberce planlı bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Bu bölümde kazandığınız puanlar sayesinde karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Çoklu oyuncu modu şu aralar kalabalıklaşmaya başladığı için hemen bir göreve başlayabiliyorsunuz. Akıcılık konusunda ise bazen sıkıntılar göze çarpsa da genel olarak fena değil diyebilirim.
 

 

Görsel olarak ise Unit 13 Ps Vita’nın tüm gücünü sonuna kadar zorlayacak detaya sahip değil. Oyundaki animasyonlar, karakter modellemeleri, ışık efektleri kaliteli olsa da çevre kaplamaları ve tasarımlar konusunda aynı şeyi söylemek güç. Ancak özellikle animasyonlar çok başarılı diyebilirim. Türüne bakarak değerlendirirsek, akıcı ve hızlı bir oynanış söz konusu olduğunda kaplamalar bakımından çok fazla detay beklentisi ve gerekliliği de yer almıyor zaten.

Oyunun ses ve müzikleri ise gerçekten üst seviyede özellikle seslendirmeler ve oyunun aksiyonunu sonuna kadar hissetmenizi sağlayan efektler etkileyici. Müzikler ise tempoya tam anlamıyla uyum sağlıyor. Karakterlerin tepkileri ve komutları gerçekçiliğe oldukça yakın.
 

 
Genel olarak Unit 13 yapımcı firmanın daha önceki oyunlarından izler taşıyor. Oynanış ve kurgu olarak Mag ve Socom oyunlarının sahip olduğu özellikleri bünyesinde barındıran yapım, çoklu oyuncu modundaki başarılı oynanış sistemi, oldukça çeşitli ve her gün yenilenen görevleri ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle tps hayranıysanız Unit 13 kaçırılmayacak bir yapım olmuş.
   

   



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!