-->
Türkçe FPS Oyunu BlackShot, Kapalı Beta Başvurusunda Rekor Kırdı!

Oyun severlerin FPS oyunlara karşı olan ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor. Kapalı beta versiyonunu geçtiğimiz günlerde duyuran BlackShot’a bir haftada 100 bin oyuncu kayıt oldu. Click To Game (C2G)’in, oyun severleri bilgisayar başına kilitleyecek yeni FPS oyunu BlackShot (Türkçe) kapalı beta aşamasında aldığı tepki ile gelecek yılların en çok tercih edilecek Türkçe FPS […]

13.07.2012 | ulasufuk

Oyun severlerin FPS oyunlara karşı olan ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor. Kapalı beta versiyonunu geçtiğimiz günlerde duyuran BlackShot’a bir haftada 100 bin oyuncu kayıt oldu.

Click To Game (C2G)’in, oyun severleri bilgisayar başına kilitleyecek yeni FPS oyunu BlackShot (Türkçe) kapalı beta aşamasında aldığı tepki ile gelecek yılların en çok tercih edilecek Türkçe FPS oyunu olmaya şimdiden aday.

BlackShot’ın Türkçe versiyonunu sunmaya başlayacağını duyurmasıyla birlikte aldığı olumlu geri dönüşler, Click To Game’in bir rekora imza atmasını sağladı.

8 Haziran’da kapalı beta versiyonu için ön kayıtların alınmaya başlandığı oyuna, 1 haftada 100 bin oyuncu kayıt olmasıyla birlikte Türkiye’de bir FPS oyunun kapalı betasına yapılan en yüksek başvuru sayısına ulaştı.

Bireysel ya da takım olarak mücadele edilebilen, eğlenceli ve rekabet dolu bir oyun olan BlackShot, oyun severlerin vazgeçilmezi olma adına çok güçlü bir aday olarak ilerliyor.

Etkili grafikleri, ilgi çekici hikayesi ve gerçekçi savaş atmosferiyle dikkat çeken BlackShot, Haziran sonu itibariyle de açık betaya geçiş yaptı.  İnternetten ücretsiz olarak indirilebilen oyundaki karakterlerinizi MMORPG oyunlarındaki gibi geliştirme imkanınız da bulunuyor.

Oyunu indirmek için: http://www.blackshot.com.tr/Download/client.html

Oyunun tanıtım videosunu izlemek için: http://goo.gl/wYarH

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!