-->
Total War’un Devam Oyunu Duyuruldu

%92 Metacritic Not Ortalamasına Sahip, Milyonlar Satan Müthiş Klasiğinin Devam Oyunu Duyuruldu. SEGA® of America, Inc. ve SEGA® Europe, Ltd. bugün ödüllü Total War™ PC strateji oyunu serisinin yaratıcısı The Creative Assembly’nin PC için Total War: Rome II™’yi geliştirmekte olduğunu duyurdu.   Dünya tarihinin en bilinen dönemlerinden birini konu alan Total War: Rome II™ bir oyunda […]

03.07.2012 | ulasufuk

%92 Metacritic Not Ortalamasına Sahip, Milyonlar Satan Müthiş Klasiğinin Devam Oyunu Duyuruldu.

SEGA® of America, Inc. ve SEGA® Europe, Ltd. bugün ödüllü Total War™ PC strateji oyunu serisinin yaratıcısı The Creative Assembly’nin PC için Total War: Rome II™’yi geliştirmekte olduğunu duyurdu.   Dünya tarihinin en bilinen dönemlerinden birini konu alan Total War: Rome II™ bir oyunda görmüş olduğunuz en kapsamlı sıra-tabanlı sefer moduyla, en sinematik gerçek zamanlı savaşları bir araya getirecek.

 

Total War: Rome II™ oyuncuları Roma senatosunun tehlikelerle dolu politik arenasının içine sokacak ve bir yandan aile sorunlarıyla boğuşurken, diğer yandan ‘dost’ ve müttefiklerin sadakatini sorgulamaya zorlayacak. Görülmüş en büyük orduya komutanlık etmek, dünyanın ilk süper gücü olma yolundaki yolculuğunuzda karşılaşacağınız zorluklardan yalnızca biri olacak.

 

Bir imparatorluğun kurulmasına yardımcı olacak mısınız? Cumhuriyeti korumaya mı çalışacaksınız? Yoksa gücün büyüsüne kapılıp, herkesin nefret ettiği o kötü adam mı olacaksınız? Kimleri fethedeceksiniz? Kimlere ihanet edeceksiniz? Kimleri kurban edeceksiniz?

 

Roma uğruna ne kadar ileri gideceksiniz?

 

Yaptıkları oyunların daima çok geniş bir vizyona sahip olduğunu belirten Yaratım Direktörü Mike Simpson,  “Şimdi ise skalanın her iki ucunda da vizyonumuzu daha da genişletiyoruz. Dilediğiniz gibi hareket edebileceğiniz seferlerden, savaş alanındaki tek bir savaşçının yaşadığı insani drama kadar şimdiye dek eşi benzeri görülmemiş derecede ayrıntıyı ve büyüklüğü sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Oyun geliştiriciliğindeki 25. yılın en başarılı dönemlerine dönmek için çok uygun bir hareket olduğunun altını çizen Marka Direktörü Rob Bartholomew, “İlk oyundan bu zamana teknolojide birkaç nesillik bir gelişme oldu, biz de oyun dünyasında yeni bir mihenk noktası oluşturmaya hazırız” dedi.

Total War: Rome II™ 2013 yılında piyasaya çıkacak. Daha fazla bilgi almak ve Rome II duyuru fragmanını seyretmek için www.totalwar.com/romeII adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!