-->
Spartacus Legends’in Duyuru Videosu

Ubisoft, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Spartacus isimli Tv dizisini temel alacak video oyunu Spartacus Legends’i konsollar için duyurmuştu. Ubisoft, şimdi de 2013 yılında çıkacağı belirtilen oyun için duyuru videosu yayınladı. Liam Mcintyre’ın sesi ve görüntüsüyle yer alacağı oyuna, tecrübesiz bir gladyatör olarak başlanılacak ve oyun esnasında alınan eğitimler ve dövüşlerle deneyim kazanılacak. Spartacus veya […]

16.07.2012 | mrcappola

Ubisoft, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Spartacus isimli Tv dizisini temel alacak video oyunu Spartacus Legends’i konsollar için duyurmuştu.

Ubisoft, şimdi de 2013 yılında çıkacağı belirtilen oyun için duyuru videosu yayınladı. Liam Mcintyre’ın sesi ve görüntüsüyle yer alacağı oyuna, tecrübesiz bir gladyatör olarak başlanılacak ve oyun esnasında alınan eğitimler ve dövüşlerle deneyim kazanılacak. Spartacus veya Crixus gibi gladyatörleri kontrol edebileceğimiz oyunda istersek de kendi gladyatörümüzü oluşturabilecek ve kişiselleştirebileceğiz. Diğer oyuncularla ister online ister yerel olarak kapışılabilecek oyun için yayınlanan ve sinematik görüntülerden oluşan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!