-->
Samsung, Smart TV İçin, İlk Hareket Kontrollü Angry Birds Uygulamasını Tanıttı

Dünyanın 1 numaralı TV’si, dünyanın en başarılı mobil oyunuyla buluşuyor Samsung Smart TV için dünya genelinde ilk Angry Birds Uygulamasının lansmanını yaptı. Angry Birds Uygulaması, Samsung Akıllı Etkileşimden destek alan Hareket Kontrolü teknolojisi sayesinde basit el hakeketleri kullanılarak eğlenceli ve çekici bir oyun deneyimi sunuyor. 31 Temmuz 2012, İstanbul- Samsung Electronics bugün yaptığı açıklamada Samsung […]

31.07.2012 | mrcappola

Dünyanın 1 numaralı TV’si, dünyanın en başarılı mobil oyunuyla buluşuyor

Samsung Smart TV için dünya genelinde ilk Angry Birds Uygulamasının lansmanını yaptı. Angry Birds Uygulaması, Samsung Akıllı Etkileşimden destek alan Hareket Kontrolü teknolojisi sayesinde basit el hakeketleri kullanılarak eğlenceli ve çekici bir oyun deneyimi sunuyor.

31 Temmuz 2012, İstanbul- Samsung Electronics bugün yaptığı açıklamada Samsung Smart TV için Angry Birds Uygulamasının dünya çapında satışa sunulduğunu açıkladı. Finlandiyalı bir eğlence medyası şirketi olan Rovio Entertainment tarafından geliştirilen Angry Birds dünya çapında önde gelen akıllı telefon uygulamalarından biri.
Oyunun renkli karakterleri ,çekici ve eğlenceli özellikleri dünyanın her yerinde hayranlarının sevgisini kazanmasını sağladı. Angry Birds Kasım 2009’da yapılan lansmanından bu yana bütün versiyonlarıyla birçok platformda 1 milyar defadan fazla indirildi.

Tüketiciler Samsung’un Hareket Kontrolü teknolojisini kullanarak Angry Birds’ü ilk defa büyük TV ekranında oynayabilecekler ve insanı saran, interaktif oyun deneyimini azami düzeyde yaşayabilecekler. Oyun hayranları sadece bir el sallama hareketiyle sapan atışı yapmak ve her kuşun kendine özgü özelliklerini harekete geçirmek gibi oyun özelliklerini kontrol edebilecekler.

Samsung Electronics Görsel Görüntü Bölüm Başkan Yardımcısı Kyungsik Kevin Lee, “Samsung Smart TV dünyanın en popüler oyununu sunan ilk TV olacak ve akıllı TV’ler için el hareketleriyle kontrol edilen bir oyun sunarak sektörde de standartları belirlemiş olacak” dedi ve ekledi: “Samsung, aile üyelerini TV karşısında bir araya getirecek çeşitli içerikler geliştirmeye devam edecek ve tüketicilerin Samsung Smart TV ile yeni keyifli deneyimler yaşamalarını sağlayacak.”

Hareket Kontrolüyle çalışmak üzere geliştirilen ilk Akıllı TV oyunu için Samsung, ileri teknolojisini Samsung Smart TV için Angry Birds’e uygulamak için geçen yıl boyunca Rovio ile yakın bir işbirliği yürüttü.

Temmuz ayında dünya genelinde lansmanı yapılan Samsung Smart TV için Angry Birds Uygulaması, Samsung 2012 Smart Interaction özellikli modellerde en son aygıt yazılımını güncelleyerek alınabilecek.

Samsung, Rovio tarafından geliştirilen Video-on-Demand Angry Birds animasyonlarını, uygulamanın resmi lansmanından sonra sunmayı planlıyor. Animasyonlar ilk olarak Samsung Smart TV’lerde izlenebilecek.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!