-->
PES 2013’ün Demosu Yayınlandı! İndirebilirsiniz!

Konami, Xbox 360 ve PC için PES 2013’ün demosunu yayınladı. PC için 1 GB boyutunda, Xbox 360 içinse 1.19 GB boyutundaki demo PS3 için daha sonra çıkacak. 8 oynanabilir takımın yer alacağı demoda milli takım olarak İngiltere, Almanya, Portekiz ve İtalya; kulüp olarakta Santos FC, SC International Fluminense ve Flamengo bulunacak. Xbox 360 kullanıcılarının Xbox.com‘dan indirmek için sıraya koyabileceği demoyu, […]

25.07.2012 | mrcappola

Konami, Xbox 360 ve PC için PES 2013’ün demosunu yayınladı. PC için 1 GB boyutunda, Xbox 360 içinse 1.19 GB boyutundaki demo PS3 için daha sonra çıkacak.

8 oynanabilir takımın yer alacağı demoda milli takım olarak İngiltere, Almanya, Portekiz ve İtalya; kulüp olarakta Santos FC, SC International Fluminense ve Flamengo bulunacak.

Xbox 360 kullanıcılarının Xbox.com‘dan indirmek için sıraya koyabileceği demoyu, Gold kullanıcıları ise Xbox Live üstünden indirebilirler. Demoya göz atmak içinde Xbox marketplace’a uğrayabilirsiniz. PC kullanıcıları da demoyu buradan indirebilirler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!