-->
Lego Batman 2: Dc Super Heroes İnceleme

Lego Batman 2’nin teknik detaylarına geçecek olursak, öncelikle görsel şölenden bahsetmek gerekir. Açıkçası daha önce hiçbir Lego oyununda bu kadar göze hoş gelen görsel detaylara rastlamamıştım. Oyunda kullanılan renk paleti Gotham City’nin kasvetli ortamından dolayı genelde koyu tonlarda ancak özellikle ışıklandırmalar, yansımalar ve patlama efektleri harikulade. Yağmur temasının sık sık kullanıldığı karanlık sokaklardaki yansımalar Batman […]

08.07.2012 | ulasufuk

Lego Batman 2’nin teknik detaylarına geçecek olursak, öncelikle görsel şölenden bahsetmek gerekir. Açıkçası daha önce hiçbir Lego oyununda bu kadar göze hoş gelen görsel detaylara rastlamamıştım. Oyunda kullanılan renk paleti Gotham City’nin kasvetli ortamından dolayı genelde koyu tonlarda ancak özellikle ışıklandırmalar, yansımalar ve patlama efektleri harikulade. Yağmur temasının sık sık kullanıldığı karanlık sokaklardaki yansımalar Batman Arkham City’ye nazire yapar cinsten. Karakter tasarımları konusunda klasik Lego tabanlı kurgu ön planda. Co-op oynanış sisteminde kullanılan interaktif bölünmüş ekran daha önce çoğu oyunda görmediğimiz türden. Ekranda iki karakter birbirine yaklaştığında birleşen, birbirinden uzaklaştığında bulunduğunuz açıya göre yatay yada dikey olarak bölünen ekran çok başarılı düşünülmüş.
 

 

Sesler ve seslendirmeler konusunda ise Lego Batman 2 kesinlikle türün en iyisi diyebilirim. Kahramanların profesyonel sanatçılar tarafından seslendirilmeleri oyunun havasına cuk diye oturmuş. Sinsice gülen Jokerin kahkahalarından tutunda her kahramanın farklı sanatçılar tarafından başarıyla seslendirilmelerine kadar Lego Batman 2 işitsel olarak çıtayı oldukça yükseltiyor.

Oynanış modu olarak online modların bulunmadığı yapımda lokal co-op oynanışın ise eğlenceyi zirveye taşıdığını belirtmeliyim. Kahraman çeşitliliği bu kadar fazla olunca ve her kahramanın yapabildikleri göz önünde bulundurulunca arkadaşlarınızla Gotham City sokaklarında suçluları dize getirmek mutlaka denenesi duruyor.
 

 
Lego yapımı dijital oyunlar denilince türün hayranı olmayan oyun severlerin aklına hiçbir konusu, amacı olmayan yapımlar gelebilir. Hatta lego türü yapımları küçümseyebilirler. Tüm bu düşüncelere sahip olanlara diyorum ki Gelin bir de Lego Batman 2: Dc Super Heroes’u deneyin. Türün en başarılı yapımlarından biri olan Lego Batman 2: Dc Super Heroes son zamanlardaki en eğlenceli yapım diyebilirim…
   


   



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!