-->
Lego Batman 2: Dc Super Heroes İnceleme

Gotham Şehrine Birde Bu Gözle Bakın… Kuşkusuz süper kahramanlar arasında en karizmatik, en sofistike olanı Bruce Wayne yani Batman’dır. Kendine özgü havası, diğer kahramanlarda olmayan mağrur duruşu ve belki de en önemlisi sahip olduğu maddi gücün vermiş olduğu ağırlık nedeniyle süper kahramanlar arasında herkesin beğenisini kazanmıştır. Yıllarca süper kahraman olgusunun “çocuk oyuncağı” algısını yıkmada belki […]

08.07.2012 | ulasufuk

Gotham Şehrine Birde Bu Gözle Bakın…

Kuşkusuz süper kahramanlar arasında en karizmatik, en sofistike olanı Bruce Wayne yani Batman’dır. Kendine özgü havası, diğer kahramanlarda olmayan mağrur duruşu ve belki de en önemlisi sahip olduğu maddi gücün vermiş olduğu ağırlık nedeniyle süper kahramanlar arasında herkesin beğenisini kazanmıştır. Yıllarca süper kahraman olgusunun “çocuk oyuncağı” algısını yıkmada belki de en başarılı olan karakter de Bruce Wayne’di. Beyaz perdeye uyarlanan her Batman filmi döneminin en başarılı aktörlerini bir araya getirmiş, neredeyse her yapım gişe rekorları kırmıştı. Dijital oyun dünyasında da bu olgu aynen devam etmişti. Hatırlanacağı gibi geçen sene piyasaya sunulan Batman Arkham City şimdiye kadar yapılan en iyi süper kahraman oyunlarının ilk sıralarında yer aldı. Hal böyle olunca son dönemlerde başarılı yapımların lego dünyasına uyarlanması furyasına Batman’da yakalandı. Hem de ikinci kez.
 

 
İlk Lego Batman oyunu 2008 yılında oyun severlerle buluşmuştu. Yukarıda belirttiğim nedenlerin etkisinde olsa gerek yetenekli süper kahramanımız Batman yanına DC dünyasından onlarca arkadaşını da alarak Gotham City’nin kasvetli sokaklarına 4 yıl aradan sonra geri dönüyor. Ama bu sefer Batman’ın işi gerçekten çok zor. Çünkü tıpkı DC kahramanları gibi kötülük de güçlerini birleştiriyor. Bakalım Lego Batman 2: Dc Super Heroes de bizleri daha neler bekliyor.
 

 
Evet Gotham City’nin tüm jet sosyetesi bu akşam bir arada. Geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Adamı” ödülü bu akşam sahibini bulacak. Karizmatik, zengin ve yardımsever Bruce Wayne mi yoksa başarılı iş adamı Lex Luthor mu? Ödül töreni başlamadan önce ödül adayları seremoni öncesi limuzinleri ile kırmızı halıda boy gösteriyorlar. Flashlar patlıyor. İlk gelen Lex Luthor. Derken hemen ardından Bruce Wayne görünüyor. Derken ödül töreni başlıyor. Ve Yılın Adamı ödülü Bruce Wayne’e gidiyor….İşte bu noktada işin şekli değişiyor, olanlar oluyor. Kahkaha sesleri kulağınıza bir yerden tanıdık gelebilir. Evet bu ses Batman’ın baş belası Joker’e ait. O olmadan parti olmazdı zaten. Tüm ekibini de yanına alarak ödül salonunu basan Joker ve ekibi herkesi soyup soğana çeviriyor. Bu arada Lex Luthor ile Joker arasındaki ilk temas da yaşanıyor. Oyunun ilerleyen aşamalarında bu temas Batman’a karşı kutsal bir ittifaka dönüşecek.
 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!