-->
Ice Age: Continental Drift Arctic Games İnceleme

Kıtalararası Buzul Yarışmaları… Henüz Ice Age: Continental Drift filminin etkisinden kurtulamamışken birde dijital ortamda Manny, Diego, Sid ve dostlarının macerasına dalmak  kulağa ne kadar hoş geliyorsa inanın gerçekte de o kadar keyifli bir duygu diyebilirim. Ice Age efsanesi ilk günden bu yana temposu düşmeden tüm hızıyla devam ediyor. Gişe başarısı oldukça yüksek rakamlara ulaşan serinin […]

11.07.2012 | ulasufuk

Kıtalararası Buzul Yarışmaları…

Henüz Ice Age: Continental Drift filminin etkisinden kurtulamamışken birde dijital ortamda Manny, Diego, Sid ve dostlarının macerasına dalmak  kulağa ne kadar hoş geliyorsa inanın gerçekte de o kadar keyifli bir duygu diyebilirim. Ice Age efsanesi ilk günden bu yana temposu düşmeden tüm hızıyla devam ediyor. Gişe başarısı oldukça yüksek rakamlara ulaşan serinin sinemayla aynı anda dijital oyun dünyasına sunulan oyunu incelemeden önce filmini izlemek istedim ve böyle olunca da film ile ortak çizgide ilerleyen oyun kurgusu daha bir anlam kazandı.
 

 
Oyunun hikayesinden çok detay vermeyeceğim. Sonuçta film ile ortak bir çizgide ilerlediği için çifte spoiler vermek istemem. Sadece yüzeysel olarak değinmek gerekirse, İlk oyundan beri tanıdığımız ufak sevimli ve bir o kadar talihsiz sincabımız Scrat yine bir meşe palamutunun peşine düşmüştür. Ve yine dünyanın kaderi değişecektir. Kıtaların ayrılmasını konu alan yeni ice age, kahramanlarımız Diego, Manny, Sid ve ekibe yeni katılan Sid’in büyükannesinin başından geçenleri işliyor. Kıtaların ayrılması sonucunda ailesinden ayrı kalan Manny’nin ailesine kavuşma yolculuğunda karşılaştığı korsan çetesi ile mücadelesi filmdeki kurgudan aynen alınarak oyuna entegre edilmiş.
 

 
Oyun bir nevi kahramanlarımızın korsan çetesi ile düellosu şeklinde kurgulanmış. Oyunun girişinde hikaye modu, turnuva modu ve serbest oynanış modu bizleri karşılıyor. Hikaye modunu seçersek yukarıda da belirttiğim konu çerçevesinde ve belli bir sırayla korsan çetesi ile müsabakalar yapıyoruz. Oyunun serbest modunda ise hikaye modunda oynadığınız karşılaşmaları istediğiniz sıra ile oynayabiliyorsunuz. Turnuva modu ise çoklu oynayış modu denilebilir. Arkadaşlarınızla rekabet halinde parkurları oynuyorsunuz.
 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!