-->
Ice Age: Contınental Drift – Arctic Games Bugünden İtibaren Satışa Çıkıyor

Buz gibi yarışmalara hazır olun;  Ice Age film serisinin en yeni video oyunu Ice Age: Continental Drift – Arctic Games bugün piyasaya çıkıyor. Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing Inc.’in Twentieth Century Fox Consumer Products ortaklığıyla hazırladığı, Ice Age film serisinin en yeni video oyunu Ice Age: Continental Drift – Arctic Games bugün piyasaya çıkıyor.Xbox 360® Kinect™, Nintendo’s Wii™ sistemi, […]

01.07.2012 | ulasufuk

Buz gibi yarışmalara hazır olun;  Ice Age film serisinin en yeni video oyunu Ice Age: Continental Drift – Arctic Games bugün piyasaya çıkıyor.

Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing Inc.’in Twentieth Century Fox Consumer Products ortaklığıyla hazırladığı, Ice Age film serisinin en yeni video oyunu Ice Age: Continental Drift – Arctic Games bugün piyasaya çıkıyor.Xbox 360® Kinect™, Nintendo’s Wii™ sistemi, Nintendo 3DS™ ve Nintendo DS™ el konsol sistemleri için piyasaya çıkan oyunda serinin genç ve yaşlı hayranları çok sevdikleri Manny, Sid, Diego ve diğerleriyle birbirinden çılgın spor etkinliklerine katılacaklar…!

Ice Age: Continental Drift – Arctic Games’te Ice Age kahramanlarımızın eline gizli bir hazine geçer ve buzullar üzerinde bu muhteşem zenginliklerin kimde kalacağı konusunda anlaşmazlıklar çıkmaya başlar. Doğal olarak bu sorunu çözmenin en iyi yolu bir dizi kış sporu etkinliği düzenlemektir! İster neşeli “Sürü”ye, ister yaramaz “Korsanlar”a katılın, bu ilk Arktik Oyunlarda kimin ödüle konacağına siz karar vereceksiniz. Buzul zıplama, buz kırma, sincap fırlatma gibi yarışmalarda Manny, Diego, Sid ve diğer tarihöncesi dostlarla oynayabileceksiniz. Oyuncular yeni rekorlar kırmak, altın, gümüş ve bronz palamut madalyaları kazanmak için hikaye modunda, serbest oyunda veya turnuvalarda oynayabilecekler. Ice Age: Continental Drift – Arctic Games her yaştan oyuncunun bir araya gelip, bir yandan gülüp bir yandan yarışabilecekleri bir oyun. Soğuğa alışkın arkadaşınızla takım kurup altın madalya peşine düşmenin zamanı geldi!

Ice Age: Continental Drift – Arctic Games, Xbox 360 Kinect, Wii, Nintendo 3DS ve Nintendo DS için piyasada. Ice Age: Continental Drift – Arctic Games hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.activision.com adresini ziyaret edin. Film hakkında daha fazla bilgiyi www.IceAgeMovie.com adresinden alabilirsiniz



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!