-->
Harika Bir Gerçek Zamanlı DX11 Teknik Demosu

GTA IV ve Skyrim’e yaptığı modlarla tanıdığımız PC modder’ı Hayssam Keilany tarafından PC üzerinde ışın izleme tekniği üzerinde çalışılarak ve DirectX 11 üzerinde geliştirilerek oluşturulan yeni bir teknik demo yayınlandı. i7 işlemci ve Radeon 5870 ile çalıştırılan fare ile kamerayı çevirerek çevresindeki nesneleri hareketli gösteren, gerçek zamanlı olarak çekilen bu harika teknik demoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

18.07.2012 | mrcappola

GTA IV ve Skyrim’e yaptığı modlarla tanıdığımız PC modder’ı Hayssam Keilany tarafından PC üzerinde ışın izleme tekniği üzerinde çalışılarak ve DirectX 11 üzerinde geliştirilerek oluşturulan yeni bir teknik demo yayınlandı.

i7 işlemci ve Radeon 5870 ile çalıştırılan fare ile kamerayı çevirerek çevresindeki nesneleri hareketli gösteren, gerçek zamanlı olarak çekilen bu harika teknik demoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.