-->
Gerçek Oyun Xcellerator İle Şimdi Başlıyor

Yeni Exper Xcellerator, oyuncular için oyuncular tarafından tasarlandı Yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, oyun tutkunlarının efsanesi Xcellerator’ı yeniden tasarladı. Türkiye’de ilk defa 4 bin oyun severin istekleri doğrultusunda Exper mühendisleri tarafından en baştan geliştirilen yeni Xcellerator, ihtişamlı kasası, oyun keyfini ikiye katlayan bileşenleriyle tutkunlarına unutamayacakları bir eğlence deneyimi sunacak. Her bütçedeki oyunseverin ihtiyaçlarını karşılayacak 5 farklı […]

23.07.2012 | mrcappola

Yeni Exper Xcellerator, oyuncular için oyuncular tarafından tasarlandı

Yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, oyun tutkunlarının efsanesi Xcellerator’ı yeniden tasarladı. Türkiye’de ilk defa 4 bin oyun severin istekleri doğrultusunda Exper mühendisleri tarafından en baştan geliştirilen yeni Xcellerator, ihtişamlı kasası, oyun keyfini ikiye katlayan bileşenleriyle tutkunlarına unutamayacakları bir eğlence deneyimi sunacak. Her bütçedeki oyunseverin ihtiyaçlarını karşılayacak 5 farklı modelle satışa sunulan yeni Xcellerator’ı satın alanlar, son yılların birçok alanda en başarılı oyunu olan Battlefield 3’e de sahip olacak. 

Bilgisayar kullanıcılarını her yeni ürününde ileri teknolojiyle buluşturan Exper, Türkiye’de oyun için özel olarak tasarlanan ilk bilgisayar serisi Xcellerator’ı yeniden tasarladı. Teknik özelliklerinden kasasına, 4 bin oyun severin istekleri doğrultusunda Exper mühendislerinin uzun çalışmaları sonucunda en baştan geliştirilen yeni Xcellerator, “Gerçek Oyun” sloganıyla satışa sunuldu.

FABRİKA ÇIKIŞLI OVERCLOCK

Her bütçedeki oyunseverin ihtiyaçlarını karşılayacak 5 farklı modelle satışa sunulan yeni Xcellerator, özel tasarımlı sessiz kasası, sınırları zorlayan güçlü bileşenleriyle tutkunlarına unutamayacakları bir eğlence deneyimi sunacak. Intel’in 3. Nesil Core™ K serisi işlemci ailesiyle tüm zorlu görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebilen yeni Xcellerator’lar, fabrika çıkışı overclock (hız aşırtma) özelliğiyle oyunseverlere % 30’a varan ekstra performans sağlıyor. Daha zengin bir bilgisayar deneyimi sunmak için tüm ayrıntıların düşünüldüğü Exper Xcellerator, hava sirkülasyonunu en iyi derecede yapan kasasına ek olarak, güçlü soğutma fanı ve silver güç kaynağıyla da ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor.

OYUNLAR 4 KAT DAHA HIZLI YÜKLENİYOR

Sınırsız oyun ve multimedya keyfi vadeden yeni Xcellerator’lar, grafik performansı açısından da rekabetin çıtasını yükseltiyor. Nvidia® GeForce® GTX’in 1, 1.2 ve 1.5 GB’lık ekran kartına yer verilen ürünler HD film izlemeyi, 3B oyun oynamayı, film – müzik düzenlemeyi ve tasarım yapmayı daha keyifli kılıyor. Veri depolama açısından da hayli cömert olan Exper Xcellerator serisi, 1 TB SATA depolama kapasitesine ek olarak SSD (Solid State Disk) sürücüsü sayesinde oyunların 4 kat daha hızlı yüklenmesini ve kayıt işlemlerinin 6 kat daha hızlı yapılmasını sağlıyor. 8 GB Dual DDR3 belleği ile piyasaya sürülmüş ve yakın zamanda sürülecek olan tüm oyunların en gerçekçi şekilde oynanmasına olanak tanıyan Xcellerator’lar sayesinde oyun tutkunları artık kendi bilgisayarlarını kendileri toplamak zorunda kalmayacak.

BATTLEFIELD 3 HEDİYE

Özel tasarım sessiz kasası, oyunseverlerin ihtiyaç duyacağı yüksek tampon belleğe sahip işlemcisi, grafik performansını üst düzeye çıkaran ekran kartı, en yeni teknolojiyi destekleyen depolama birimleri ve belleğiyle oyun dünyasının yeni canavarı Exper Xcellerator’ı satın alanlar, son yılların birçok alanda en başarılı oyunu olan Battlefield 3’e de sahip olacak. Türkiye genelinde 200’ü aşkın teknik servisin yanısıra 7 gün 24 saat çağrı merkezi desteği sunan Exper’in 3 yıl garantisine sahip olan yeni Xcellerator SX75, X73, X54, SX53 ve X52 www.exper.com.tr adresinden, 800’ü aşkın Exper bayisi, Vatan Bilgisayar ya da Media Markt mağazalarında incelenebiliyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!