-->
Battlefield 3’ün Aftermath DLC’sinden İlk Detaylar Açıklandı

DICE, Battlefield 3’ün dördüncü içeriği olan Aftermath DLC’siyle ilgili ilk detayları açıkladı. Şehir içi savaşlara yönelik olacak Aftermath DLC’si oyuna 4 yeni harita ekleyecek. Haritalarda ise, deprem sonrası yıkılmış,dağılmış bölgeler görecekken, bu yerlerde üstünlük kurmak ve hayatta kalmak için mücadele edeceğiz. Depremden sonra hasar almış yerlerde, toz ve moloz yığınları arasında çatışmaya gireceğimiz DLC’de, hedefe […]

27.07.2012 | mrcappola

DICE, Battlefield 3’ün dördüncü içeriği olan Aftermath DLC’siyle ilgili ilk detayları açıkladı.

Şehir içi savaşlara yönelik olacak Aftermath DLC’si oyuna 4 yeni harita ekleyecek. Haritalarda ise, deprem sonrası yıkılmış,dağılmış bölgeler görecekken, bu yerlerde üstünlük kurmak ve hayatta kalmak için mücadele edeceğiz. Depremden sonra hasar almış yerlerde, toz ve moloz yığınları arasında çatışmaya gireceğimiz DLC’de, hedefe ulaşmak içinde beklenmedik siper alanları ve geçitler olacak.

Aralık ayında çıkış yapacağı belirtilen Aftermath DLC’sine özel yeni bir oyun modu da duyuruldu. İçerik ayrıca modifiye edilmiş askeri ve sivil araçları da içinde barındıracak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!