-->
Battlefield 3: Close Quarters Satışta

Üst seviyede rekabet ve ölümcül ortamlar sunan Battlefield 3: Close Quarters, oyuncuların içinde bulundukları ortamı mermilerle delik deşik edip harabeye dönüştürebilecekleri, temalı bir genişleme paketi ile karşınızda… Battlefield 3: Close Quarters PC formatında bu hafta Aral tarafından kutulu olarak müşterinin beğenisine sunuluyor. Close Quarters’da oyuncular mobilyalardan duvarlardaki alçılara kadar her şeyi parçalayabilecek, oluşan yıkımın sonuçlarını […]

06.07.2012 | ulasufuk

Üst seviyede rekabet ve ölümcül ortamlar sunan Battlefield 3: Close Quarters,

oyuncuların içinde bulundukları ortamı mermilerle delik deşik edip harabeye dönüştürebilecekleri, temalı bir genişleme paketi ile karşınızda… Battlefield 3: Close Quarters PC formatında bu hafta Aral tarafından kutulu olarak müşterinin beğenisine sunuluyor.

Close Quarters’da oyuncular mobilyalardan duvarlardaki alçılara kadar her şeyi parçalayabilecek, oluşan yıkımın sonuçlarını yerlerde biriken toz toprak ve enkaz parçalarından görebileceksiniz.

Battlefield 3: Close Quarters on yeni görev ve beş farklı künye ile size çok farklı bir deneyim yaşatacak. Ayrıca tüm Battlefield 3 haritalarında kullanabileceğiniz 10 yeni silah (AUG Assault Rifle, SCAR Assault Rifle, ACW-R Carbine, MTAR-21 Carbine, M417 Sniper Rifle, JNG-90 Sniper Rifle, L86LSW Machine Gun, LSAT Machine Gun, M5K Tactical Machine Pistol, SPAS-12, Shotgun) sizleri bekliyor.

DICE ayrıca oldukça sağlam bir içeriğe sahip yeni Battlefield 3 Premium’u da duyurdu. Battlefield 3 Premium ile Eylül ayındaki Armored Kill, Aralık ayındaki Aftermath, 2013 Mart ayındaki End Game’in de aralarında bulunduğu beş temalı dijital genişleme paketine ek olarak ACB-90 bıçağı, özel asker ve silah kamuflajları, görevler, etkinlikler ve çok daha fazlasına sahip olabileceksiniz. Battlefield 3 Premium hakkında bilgi almak için lütfenhttp://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium adresini ziyaret edin.

Savaş alanında görüşmek üzere…



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!