-->
Assassin Creed 3, PC’de DirectX 11′i Destekleyecek

Ubisoft’tan Alex Hutchinson, Comic-Con etkinliğinde Assassin Creed 3’ün PC versiyonunun DirectX 11’i destekleyeceğini açıkladı. Alex Hutchinson açıklamasında, DirectX 11 özelliklerinden yararlanmak için bu bölüme adanmış bir ekibin PC sürümü üzerinde çalıştığını belirtti. Hutchinson, Assassin’s Creed 3’ün koruma sistemi DRM hakkında ise; Ubisoft’un geliştirme ekibi olarak DRM ile ilgili  bir şey yapamayacaklarını, bu kararın tamamen yayıncı Ubisoft’la […]

16.07.2012 | mrcappola

Ubisoft’tan Alex Hutchinson, Comic-Con etkinliğinde Assassin Creed 3’ün PC versiyonunun DirectX 11’i destekleyeceğini açıkladı.

Alex Hutchinson açıklamasında, DirectX 11 özelliklerinden yararlanmak için bu bölüme adanmış bir ekibin PC sürümü üzerinde çalıştığını belirtti. Hutchinson, Assassin’s Creed 3’ün koruma sistemi DRM hakkında ise; Ubisoft’un geliştirme ekibi olarak DRM ile ilgili  bir şey yapamayacaklarını, bu kararın tamamen yayıncı Ubisoft’la alakalı olduğunu söyledi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!