-->
Visceral’in Şu Anda Dead Space 3 İçin Wii U Planı Yok!

Visceral VP ve GM Steve Papoutsis şu an için Dead Space 3’ü Wii U için geliştirmek gibi bir planlarının bulunmadığını açıkladı. Steve Papoutsis, Twitter üzerinden bir fan tarafından sorulan soruya olumsuz yanıt verirken, firmanın Dead Space 3’ü şu anda Nintendo’nun yeni konsolu için getirme gibi bir planlarının olmadığını belirtti. Fakat “şimdilik” ibaresi ise umut verici, […]

15.06.2012 | ulasufuk

Visceral VP ve GM Steve Papoutsis şu an için Dead Space 3’ü Wii U için geliştirmek gibi bir planlarının bulunmadığını açıkladı.

Steve Papoutsis, Twitter üzerinden bir fan tarafından sorulan soruya olumsuz yanıt verirken, firmanın Dead Space 3’ü şu anda Nintendo’nun yeni konsolu için getirme gibi bir planlarının olmadığını belirtti. Fakat “şimdilik” ibaresi ise umut verici, kimbilir bakarsınız fikirler belki ileride değişir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!